آموزش صدف ابالون دریایی ژاپنی

شاهین غنی زاده
شاهین غنی زاده
116 بار بازدید - 3 سال پیش - آوابی کلمه ژاپنی Abalone است
آوابی کلمه ژاپنی Abalone است که حلزون دریایی خوراکی از خانواده Halliotidae است. این نرم تنان به عنوان "پادشاه صدف" شناخته می شوند ، پوسته هایی کاملاً رنگی دارند که ظرافت های موجود در آن را پنهان می کنند. هنگامی که به صورت خام سرو شود ، بیشتر برای پخت و پز یا بخارپز مناسب است.. . در فرانسه "ormeau" نامیده می شود. برخی از واژه نامه ه های مصور از اوابی به عنوان Nordotis یاد می کنند نه به عنوان Haliotis. تشخیص نر از ماده به تنهایی تقریباً غیرممکن است و جنسیت با بررسی رنگ غدد جنسی و کبدی تعیین می شود. نرها غده سبز دارند و ماده ها غده سفید. .. Awabi یک ماده گران قیمت است که با بافتی محکم و تقریبا ترد مشخص می شود. از آن به روش های مختلفی استفاده می شود ، به صورت ساشیمی ، میزوگای (گوشت دریایی قطعه قطعه شده در آب سرد) ، گوش دریایی بخار پز ، استیک و خرچنگ برنج. در بعضی مناطق ، آوابی وقتی تازه گرفته شود ، کباب می شود. در مناطق دیگر ، جگر آوابی به عنوان یک غذای خوشمزه مورد توجه قرار می گیرد. پنج سال طول می کشد تا آنها به اندازه چهار اینچ رشد کنند. . . instagram.com/chef_shahin_ghanizadeh . shahinghanizadeh.com
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/11 منتشر شده است.
116 بـار بازدید شده
... بیشتر