آموزش توتیای دریایی

شاهین غنی زاده
شاهین غنی زاده
8.8 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - یونی یک غذای خوشمزه در
یونی یک غذای خوشمزه در کلاس جهانی است - و یکی از غذاهای غیر منتظره است که از ژاپن می آید. گاهی اوقات به عنوان عصای خارپشت دریایی یا تخم مرغ نامیده می شود ، uni در واقع غدد جنسی موجود (غدد تولید مثل) و قسمت خوراکی خارپشت دریایی است. سوشی خارپشت دریایی چه طعمی دارد؟ اول از همه برای اولین بارخواران ، سوشی یونی بوی بسیار شدیدی از دریای اقیانوس دارد. به طور کلی مردم سوشی خارپشت دریایی را به عنوان طعم "کره دریا" توصیف می کنند. و واقعاً مانند چشیدن یک لقمه کوچک اقیانوس است ، زیرا این طعم خامه ای خوب را به سوشی تبدیل کرده است. علاوه بر این ، این طعم ظریف و غنی قوی وجود دارد که به راحتی در دهان شما ذوب می شود. علاوه بر این بسیار سبک و شیرین است و باعث می شود زبان شما سوزن سوزن شود. اما سازگاری با طعم معدنی آب نمک و ماهی ممکن است زمان بر باشد. با این حال همه عطر و طعم خامه ای دریا را دوست ندارند. علاوه بر این وقتی تازه نباشد خیلی لزج و خشک می شود. تقریباً هزار نوع گونه خارپشت دریایی یا uni در جهان وجود دارد اما فقط درصد کمی از این نوع را می توان خورد. در حالی که ژاپن بزرگترین مصرف کننده یونی است ، مردم در سراسر جهان شروع به کشف بافت خامه ای و شیرینی لطیف این نوع اقیانوس می کنند موراساکی یونی متداول ترین نوع موجود در ژاپن است. از خارپشت دریایی بنفش تیره و دارای خارهای کشیده و بلند است. موراساکی یونی به رنگ زرد خردلی است و طعمی تمیز و ملایم شیرین دارد. برای لذت بردن از طعم های لطیف آن ، بهتر است در سوشی یا به عنوان ساشیمی خورده شود.گوشت خارپشت دریایی را می توان به صورت خام یا کمی پخته مصرف کرد ، اما این قلیه است که بیشترین ارزش را در سراسر جهان دارد. ژاپنی ها تا کنون بزرگترین مصرف کننده جوجه تیغی دریایی در جهان هستند که آنها را به صورت سوشی و ساشیمی ، با واسابی و سس سویا ارائه می دهند. . . shahinghanizadeh.com instagram.com/chef_shahin_ghanizadeh
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/03 منتشر شده است.
8,841 بـار بازدید شده
... بیشتر