به این روش آبلیموی بیشتری بگیرید / آبلیمو خانگی و راز کپک نزدن آن

آشپزی با آرسام
آشپزی با آرسام
1 هزار بار بازدید - 4 هفته پیش - آبلیمو یا آب لیمو ترش
آبلیمو یا آب لیمو ترش یکی از معروف ترین چاشنی های ایرانی ها است که در انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبلیموی خانگی در ویدئو هست. مواد لازم آبلیمو لیمو ترش ۵ کیلوگرم دستور تهیه آبلیمو خانگی ۱ـبرای تهیه آب لیمو ترش خانگی ابتدا لیموی مناسب آبگیری تهیه کنیم. مناسب ترین نوع لیمو برای آبگیری لیمویی است که رنگش سبز و زرد باشد. اگر رنگ پوست لیمو فقط زرد باشد ممکن است کمی تلخی داشته باشد. ۲ـدر صورتی که پوست لیمو فقط سبز باشد ممکن است آب خیلی کمی بدهد. پس از اینکه لیموها را شستیم، آنها را یک روز کنار می گذاریم تا پوست شان کمی خشک باشد، این کار باعث می شود لیمو آب بیشتری بدهد. ۳ـدر این مرحله لیموها را به وسیله آبمیوه گیری دستی یا برقی آبگیری می کنیم. در صورتی که آبمیوه گیری نداشتیم می توانیم لیموها را بدهیم بیرون آبگیری کنند. پس از آبگیری آبلیمو را داخل صافی می ریزیم و صاف می کنیم. ۴ـپالپ های باقیمانده از آب لیمو را می توانیم داخل کیسه فریزر نگهداری کنیم و برای استفاده در شربت آبلیمو استفاده کنیم. در ادامه آبلیموی تازه را درون ظرف های شیشه ای می ریزیم و درون یخچال نگهداری می کنیم. نکات تهیه آبلیمو ۱ـجلوگیری از کپک زدن آبلیمو : آبلیمو را حتما داخل شیشه های تمیز و استریل با دهانه باریک بریزید، ترجیحاً شیشه تیره باشد تا نور به آبلیمو نخورد.ابلیمو را در جای خشک، خنک و تاریک نگهداری کنید. ۲ـتلخی آبلیمو:تلخ شدن آبلیمو دلایلی متعددی دارد و میشود یک هویج را پوست گرفته و کاملاً خشک کنید سپس برای یک شب داخل آبلیمو بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. #لیمو#آبلیمو#آبلیمو_خانگی#آبلیمو_خونگی#ترشی#چاشنی #آبلیموگیری#تلخی_لیمو#آب لیمو#گرفتن_تلخی_لیمو#ترفند #لیمو_خشک#لیمو_عسلی#اسلایس_لیمو_خشک#آشپزی #آبغوره#آموزش_آشپزی#آموزش_ترشی#تلخی_آبلیمو #آبلیمو#آبلیمو گیری#آب لیمو طبیعی خانگی#گرفتن تلخی آبلیمو#آبلیمو خانگی
4 هفته پیش در تاریخ 1403/05/29 منتشر شده است.
1,014 بـار بازدید شده
... بیشتر