آموزش حلوای سنتی

❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
25.5 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - مقدار مواد لازم؛ برای شهد؛
مقدار مواد لازم؛ برای شهد؛ یک لیوان شکر یک لیوان آب نصف لیوان گلاب زعفران دم شده دو قاشق پودرهل یک ق‌چ برای حلوا؛ آرد نانوایی ۲لیوان پودرکاکائو رنگ روشن در صورت تمایل یکچهارم ق‌غ روغن مایع سه چهارم لیوان کره یا روغن جامد ۲۵گرم . برای آماده کردن شهد ابتدا شکر و آب رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه بعد بهش گلاب، زعفرون و پودر هل رو اضافه کنید بذارید تا کمی قوام بیاد، شهد نباید خیلی غلیظ بشه، بعد شهد رو کنار بذارید و آرد رو روی حرارت ملایم به مدت یک تا یکساعت و نیم تفت بدید، دائم باید هم‌بزنید تا اینکه به رنگ دلخواهتون برسه اگر دوست داشتید حلوای تیره داشته باشید در آخر یک سوم قاشق بهش پودر کاکائو رنگ روشن اضافه کنید و روغن مایع و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا کاملا منسجم بشه، اگر حس کردید حلوا خشکه و جمع نمیشه دوقاشق دیگه بهش روغن مایع اضافه کنید در نهایت باید بتونید با حرکت دادن تابه به دوطرف حلوا رو گهواره کنید حلوا رو تا وقتی گرم هست داخل ظرف سرو بریزید و دیزاین کنید نکته؛ اگر روغن و کره رو اضافه کردید و حس کردید که رنگ حلوا روشن هست و دوست دارید تیره تر باشه میتونید مدت یک ربع تا بیست دقیقه هم با روغن تفت بدید نکته؛ حتما از هل تازه سائیده شده استفاده کنید .
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/14 منتشر شده است.
25,569 بـار بازدید شده
... بیشتر