فوت کوزه گری حلوای مجلسی

❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
6.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - ️۳/۴ لیوان آرد گندم که
️۳/۴ لیوان آرد گندم که بهتره از آرد نون سنگگ استفاده کنید. ️۱/۲ لیوان آرد نخودچی ️۱/۳لیوان آرد برنج ️۱۰۰گرم کره ️۱/۳لیوان روغن جامد یا مایع ️۱/۲ ق چ پودر دارچین و پودر هل ️️️️️️️️️️️️️ برای درست کردن شهد نیاز داریم به: ️ یک لیوان شکر ️یک لیوان آب ️نصف لیوان گلاب ️نصف ق چ پودر زعفران ️️️️️️️️️️️️️️ اول شهد رو آماده میکنیم ‌شکر و آب و زعفران رو روی شعله بزارید زمانی که شروع به جوشیدن کرد و شکر ها کاملا ذوب شد گلاب رو اضافه کرده شعله رو خاموش کنید و کنار بزارید. ️️️️️️️️️️️️️ آرد گندم رو ده دقیقه با شعله ی کم حرارت بدید بعد آرد نخودچی رو اضافه کرده و ده دقیقه دیگه حرارت بدید سپس آرد برنج رو اضافه کنید پنج دقیقه دیگه حرارت بدید. ️️️️️️️️️️️️️ اصلا نباید رنگ آرد ها تغییر کنه فقط میخواییم بوی خامی آرد گرفته شه. ️️️️️️️️️️️️️️ آرد ها رو از داخل تابه بردارید کره و روغن رو اضافه کنید سپس آرد ها رو حتما الک کنید که در بافت حلوا خیلی تاثیر داره. ️️️️️️️️️️️️️️ آرد روبا روغن تفت بدید تا رنگشون تغییر کنه در این مرحله هرچه بیشتر تفت بدبد رنگ حلوا تیره تر میشه.پودر دارچین و هل رو هم اضافه کنید. ️️️️️️️️️️️️️️ شهد آماده شده رو طی دو مرحله اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا گوله نشه. ️️️️️️️️️️️️️️ هم زدن رو تا زمانی که آب اضافه ی حلوا بخار و حلوا یک طرف تابه جمع شه ادامه بدید. ️️️️️️️️️️️️️ پنج دقیقه ی آخر حلوا رو گهواره کنید که بافت حلوا عالی میشه. ️️
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/14 منتشر شده است.
6,282 بـار بازدید شده
... بیشتر