pai tootfarangi - Strawberry Pie - پای توت فرنگی

آرین اول
آرین اول
363 بار بازدید - 7 سال پیش - پای، یک ظرف غذا پخته
پای، یک ظرف غذا پخته شده است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می شود و یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته می شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می گیرد. پای بر اساس لایه خود دسته بندی می شود. پای پُر (تک پوسته و یا از پایین پوسته)، لایه خمیر شیرینی همانند ظرف شیرینی پزی در زیر و مواد در بالای لایه شیرینی قرار می گیرد و روی مواد غذایی، باز گذاشته است. این نوع پای ها را تارت می نامند. که بیشتر
7 سال پیش در تاریخ 1396/10/30 منتشر شده است.
363 بـار بازدید شده
... بیشتر