شیرینی پفپفی-برنامه مل ترمی-سمانه پیرکمالی

2.8 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - سلام به روی ماه تک
سلام به روی ماه تک تک شماها الهی که تواین روزای سخت کرونایی دلاتون نسبت بهم نرم باشه مثل دسر امروزمون آقا ایندفعه با یه دسر فوق خوشمزه اومدم شیرینی پف پفی یا همون مارشمالوی خودمون نرم و جذاب دوبسته ژله رو با دو سوم پیمانه آب مخلوط می‌کنیم و ده دقیقه روی حرارت بصورت بن ماری حل میکنیم تا شفاف شه حالا یه قاشق سر صاف گلوکز اضافه وخوب مخلوط تا حل شه سپس با همزن با دور‌تند حدود پنج تا هفت دقیقه بزنید تا حالت فومی بگیره قالب مورد نظر را چرب و کف اون پودر نارگیل بریزید پف پفی را درظرف بریزید و حدود یک تا دو ساعت در یخچال بذارید سپس از قالب خارج و برش بزنید ودر پودر نارگیل بغلتانید نوش جااانتون فوت کوزه گری ۱٫ زیاد با همزن نزنید که سفت میشه و دیگه نمیشه خوردش مث لنگ کفش میشه(والااااا) ۲٫ آب زیاد نریزین سعی کنید دو سوم آب مخلوطی از آب سردو گرم باشه ۳٫ وقتی مواد رو ریختین داخل ظرف مورد نظر دوبار ظرف رو تکون بدین تا فضای خالی مابین ظرف پر شه ۴٫ برا برش زدن راحت تر چاقوی موردنظر رو باروغن چرب و روش پودر نارگیل بریزین حالا نوش جانتون#‌اشپزی #‌آموزشآشپزی #‌آشپزیایرانی # #‌اسنک #‌آشپزی #‌اشپزی #‌غذایسالم #‌پیتزا #‌دستپخت #‌عصرانه #‌خورشت #‌خوراکی #‌سالاد #‌آموزشآشپزی #‌فینگرفود #‌رسپی #‌غذایخانگی #‌کوکی #‌قنادی #‌سوپ #‌کیکخونگی #‌غذایایرانی #‌آشپزیآسان#زابل#زاهدان#غذاهایمحلی#فستفود#مل ترمی#شبکههامون#سمانه پیرکمالی#دخترسیستان#آشپزیسیستانی#کشکزابلی#اوجیزک#مهدیه_شیبک
4 سال پیش در تاریخ 1399/05/27 منتشر شده است.
2,856 بـار بازدید شده
... بیشتر