نقش پتاسیم و سدیم در رژیم غذایی

drdanyali.com
drdanyali.com
76 بار بازدید - 2 سال پیش - https://drdanyali.com/potassium-sodium/ https://www.instagram.com/p/CO-j86ynRll/?utm_source=ig_web_copy_link در این مقاله
https://drdanyali.com/potassium-sodium/ https://www.instagram.com/p/CO-j86ynRll/?utm_source=ig_web_copy_link در این مقاله از سری مقالات آموزشی سلامتی سایت دکتر دانیالی، به نقش پتاسیم و سدیم در رژیم غذایی خود پی خواهید برد پتاسیم و سدیم : پتاسیم و سدیم الکترولیت های مورد نیاز برای عملکرد طبیعی بدن هستند و به حفظ مایعات و حجم خون در بدن کمک می کنند. اگر چه که فرد با مصرف بیش از حد سدیم و پتاسیم به فشار خون بالا مبتلا می شود! پتاسیم در سبزیجات ، میوه ها ، غذاهای دریایی و محصولات لبنی یافت می شود. سبزیجات و میوه ها مانند سیب زمینی ، گوجه فرنگی ، سبزیجات برگ دار ، سیب زمینی شیرین ، لوبیا و موز ، محصولات لبنی مانند ماست و غذاهای دریایی مانند ماهی سالمون و صدف ، همگی منابع خوبی از پتاسیم هستند. بیشتر سدیم مصرفی مردم از غذاهای فرآوری شده و غذاهای تهیه شده در رستوران ها تأمین می شود. پتاسیم و سدیم و فشار خون بالا: بین مصرف بیش از حد سدیم و فشار خون بالا رابطه قوی وجود دارد.این بدان معناست که به طور متوسط هرچه فرد سدیم بیشتری مصرف کند ، فشار خون وی بالاتر خواهد بود. ترکیب مصرف سدیم بیشتر و داشتن پتاسیم کم در رژیم غذایی تان با فشار خون بالاتری همراه است. افزایش مصرف پتاسیم می تواند فشار خون را در بزرگسالان مبتلا به فشار خون کاهش دهد.
2 سال پیش در تاریخ 1400/12/24 منتشر شده است.
76 بـار بازدید شده
... بیشتر