آموزش بانت کیک پرتقالی
120 بار بازدید -
2 سال پیش
-
آموزش بانت کیک پرتقالی
مدرس:
آموزش بانت کیک پرتقالی
مدرس: شادی فرجی
.
مواد اولیه:
کره دمای محیط ۱۸۰ گرم
روغن کانولا ۵۰ گرم
شکر دانه ریز ۳۶۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آب پرتقال ۱۴۰ میلی لیتر
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
آرد ۴۰۰ گرم
نمک ۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
گلیز:
اب پرتقال ۵۰ میلی لیتر
آیسینگ شوگر ۴ قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه :
روغن، کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با هم زن میزنیم تا کاملا ترکیب شود.
تخم مرغ هارو تک تک اضافه میکنیم و هم میزنیم
سپس شیر و آب پرتقال رو اضافه کرده و هم میزنیم.
همه مواد خشک رو الک کرده و به مواد تر اضافه میکنیم یک دقیقه هم میزنیم.
قالب را چرب و ارد پاشی کرده.
خمیر کیک رو داخل قالب میریزیم و روی سطح کیک رو با قاشق یا پالت صاف میکنیم.
فر رو به مدت یک ربع گرم میکنیم و به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم
.
نکات:
دمای فر برقی ۱۶۵ درجه
و دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
.
2 سال پیش
در تاریخ 1402/01/11 منتشر شده
است.
120
بـار بازدید شده