آموزش بانت کیک پرتقالی

آکادمی مدرن کوکیز
آکادمی مدرن کوکیز
120 بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش بانت کیک پرتقالی مدرس:
آموزش بانت کیک پرتقالی مدرس: شادی فرجی . مواد اولیه: کره دمای محیط ۱۸۰ گرم روغن کانولا ۵۰ گرم شکر دانه ریز ۳۶۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد آب پرتقال ۱۴۰ میلی لیتر شیر ۱۰۰ میلی لیتر آرد ۴۰۰ گرم نمک ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری گلیز: اب پرتقال ۵۰ میلی لیتر آیسینگ شوگر ۴ قاشق غذاخوری . طرز تهیه : روغن، کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با هم زن می‌زنیم تا کاملا ترکیب شود. تخم مرغ هارو تک تک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم سپس شیر و آب پرتقال رو اضافه کرده و هم می‌زنیم. همه مواد خشک رو الک کرده و به مواد تر اضافه می‌کنیم یک دقیقه هم می‌زنیم. قالب را چرب و ارد پاشی کرده. خمیر کیک رو داخل قالب می‌ریزیم و روی سطح کیک رو با قاشق یا پالت صاف میکنیم. فر رو به مدت یک ربع گرم می‌کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم . نکات: دمای فر برقی ۱۶۵ درجه و دمای فر گازی ۱۸۰ درجه .
2 سال پیش در تاریخ 1402/01/11 منتشر شده است.
120 بـار بازدید شده
... بیشتر