کیک روسی با کرم قهوه

Cakeyousef
Cakeyousef
1.1 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - اول از همه لایک و
اول از همه لایک و ذخیره پست یادتون نره. . کرم قهوه دارای یک مزه خاص بوده و مقدار کمی طعم تلخی قهوه باعث متفاوت بودن این کرم مغزی میشه که میتونید در فیلینگ کیک ها شکلاتی، نسکافه ای به همراه خامه استفاده کنید یا به صورت خالی در فیلینگ استفاده شود. . میتوانید جایگزین کره گیاهی از خامه صبحانه در این دستور استفاده کرد . وجود عسل جهت طعم دهی بهتر کرم بوده که اگر دوست دارید کرم طعم تلخی بیشتری داشته باشد میتونید عسل را حذف کنید. . همزدن بیش از اندازه کرم باعث خرابی بافت میشود . کرم به محض لخته شدن از روی شعله گاز برداشته شود و مداوم هم بزنید تا خمیری شده و به قوام برسد . مواد مود نیاز. . شیر 180 گرم (1 لیوان ) . آرد 50 گرم (4قاشق غذا خوری) . پودر کاکائو 30 گرم (2قاشق غ خوری پر ) . پودر قهوه ترک 20 تا 30 گرم . کره گیاهی یا خامه صبحانه به سلیقه خودتون 200 گرم . پودر قند 100 گرم (3/4 لیوان ) . عسل 1 قاشق غذا خوری . جهت آشنایی بیشتر با دوره ها وارد پیج دوم شوید . ._________________________________ آدرس پیج دوم @cake_yousef_com ._________________________________ . لیست دوره های آموزشی آنلاین ._________________________________ پکیج آنلاین آموزش کیک سازی از پایه . . (سطح دوره مبتدی و نیمه حرفه ای) ._________________________________ پکیج آنلاین فوندانت پایه. . (سطح دوره مبتدی نیمه حرفه ای) ._________________________________ پکیج آنلاین دکور خامه . (سطح دوره نیمه حرفه ای و حرفه ای ) ._________________________________ پکیج آنلاین آموزش شکلات کاری . . (سطح مبتدی و نیمه حرفه ای) ._________________________________ پکیج آنلاین کیک بوتیکی . (سطح حرفه ای ) ._________________________________ پکیج آنلاین فوندانت پیشرفته . (سطح دوره حرفه ای ) ._________________________________ پکیج آنلاین شیرینی خشک . (سطح دوره مناسب تمامی افراد ) _________________________________ پک آموزش ماسوره کاری (اولین کتاب ماسوره کاری در ایران ) . (سطح دوره مبتدی تا نیمه حرفه ای ) . آدرس وبسایت www. cakeyousef. com .
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/17 منتشر شده است.
1,137 بـار بازدید شده
... بیشتر