شنیسل مرغ | مرغ سوخاری خانگی

رسپیدون | آموزش آشپزی
رسپیدون | آموزش آشپزی
3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - RecipedoonE6 سلااام خوش آمد میگم
RecipedoonE6 سلااام خوش آمد میگم به دوستانی که تازه به جمع ما اضافه شدند ممنون که ما رو با لایک و کامنت هاتون حمایت می کنید خُب خُب بریم سراغ آموزش امروز مرغ سوخاری با کادایف یا همون رشته های شهریه که بد چیز خوبیه ️ کل زمان آماده سازی️ ۷۰ دقیقه آماده سازی️۱۰ دقیقه پخت️۲۵ دقیقه مواد مورد نیاز ۱ کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان لیوان روغن ۱ قاشق چایخوری آویشن ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک به مقدار دلخواه ۲ عدد تخم مرغ ۱ فنجان آرد ۱ فنجان آرد سوخاری ۱ لیوان روغن مخصوص سرخ کردن سینه ی مرغی که استخوان هاش جدا شده رو به لایه های باریک تر برش میدیم حواستون باشه لایه های مرغ ما نباید زیاد نازک باشه که شکل نگیره و همچنین نباید کلفت باشه که درست پخته نشه، دقیقا به همین اندازه ای که در فیلم میبینید. به مرغ ها روغن ترجیحا روغن زیتون، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک اضافه میکنیم. روی ظرفمون رو با سلفون می پوشونیم و برای نیم ساعت در یخچال قرار میدیم تا خوب مزه دار شه. تخم مرغ ها رو با چنگال یا همزن دستی می زنیم تا از لختگی در بیاد. رشته های شعریه رو خرد کرده و به آرد سوخاری اضافه می‌کنیم. مرغ هارو ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ و بعد از آن آرد سوخاری قرار می دهیم؛ و در آخر اون ها رو در روغن داغ سرخ می کنیم. این سوخاری های خوشمزه رو با هر چیزی که دوست دارید بخورید من سیب زمینی سرخ شده و بیبی کرن رو پیشنهاد میدم نوش جونتون Credit:@bera.tatlidunyasi
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/06 منتشر شده است.
3,015 بـار بازدید شده
... بیشتر