کیک خرفه زعفرانی - Saffron cake

kanal sizdah - کانال سیزده
kanal sizdah - کانال سیزده
415 بار بازدید - 3 سال پیش - پیج اینستاگرام مرجان رضازاده https://www.instagram.com/marjan_rezazadeh/
پیج اینستاگرام مرجان رضازاده https://www.instagram.com/marjan_rezazadeh/ کانال تلگرام من https://t.me/cookfa کیک خرفه زعفرانی مواد لازم : آرد 1 پیمانه بکینگ پودر 1 ق چ نمک 1 پنس گلاب 1 ق س تخم خرفه 1 ق س تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/8 ق چ شکر 1/2 پیمانه شیر یا ماست 1/2 پیمانه روغن مایع 1/4 پیمانه زعفران دم کرده غلیظ 1 تا 2 ق غ طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا یک ربع گرم شود. قالب 16 تا 20 سانتی دلخواه (ترجیحا شیفون) را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید. آرد، نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. (میتوانید آرد را معادل 1 پیمانه + 2 ق س درنظر بگیرید که مایه کیک کمی غلیظ تر باشد). گلاب و تخم خرفه را مخلوط کنید. تخم مرغ و وانیل و شکر را در حدود 5 دقیقه بزنید تا حجیم و روشن و کشدار شود. ترکیب گلاب و خرفه را اضافه کنید. ماست و روغن و زعفران را نیز اضافه کرده و در حد مخلوط شدن مواد را بزنید. در آخر مواد خشک را اضافه و با لیسک مخلوط کنید. در حد چند ثانیه با همزن بزنید تا ترکیب یکدست شود. مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار به سطح بکوبید سپس در فر قرار دهید تا حدود 45 دقیقه بپزد. در اواخر پخت با خلال چک کنید و در صورت نیاز تایم بیشتری برای پخت در نظر بگیرید. کیک را بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و به دلخواه با شکلات، عسل، ترافل و تخم خرفه و..... دیزاین و سرو کنید. من برای تزیین مقداری عسل به صورت نامنظم روی کیک ریختم و مقداری تخم خرفه پاشیدم. مایه این کیک کمی رقیق است و بافت کیک بسیار لطیف و پنبه ای است و عطر و طعم بی نظیری دارد. برای داشتن کیک زعفرانی، تخم خرفه را از رسپی حذف کنید. به جای تخم خرفه میتوانید از مغزیجات یا کشمش در این کیک استفاده کنید. برای داشتن کیک خرفه با طعم های مختلف میتوانید زعفران را از رسپی حذف کنید و به جای آن از اسانس یا عرق و رنگهای دلخواه استفاده کنید، مثلا کیک با اسانس هل یا گل محمدی یا دارچین. به جای اسانس هل میتوانید از عرق هل نیز استفاده کنید. ‌️ کپی و انتشار با ذکر منبع و درج تگ مجاز است. اگر آموزش مفید بود صلواتی بفرستید. ‌
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/11 منتشر شده است.
415 بـار بازدید شده
... بیشتر