خوراک چند طبقه؛ با گوشت و بادمجون
256 بار بازدید -
4 سال پیش
-
این غذا رو به صورت
این غذا رو به صورت خوراک یا همراه نون و برنج میشه سرو کرد؛
ترکیب پرطرفدار گوشت و بادمجون با سسِ دستسازی از گوجه که تو مراحل پخت کمکم آب اضافی خودش رو از دست میده و تبدیل میشه به یه سس غلیظ و خوشادویه که میتونه مزهی و عطر فوقالعادهای به این غذا بده!
میزان حدودی کالری برای هرکدوم : ۴۰۰
* برای خوراک:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۴ حلقه گوجهفرنگی
۸ حلقه بادمجون
۱ حلقه فلفلدلمهای
۱ قاشق غذاخوری جعفری خردشده
نصف ۱ عدد پیاز نگینی خردشده
۱ قاشق چایخوری نعنا خشک خردشده
۱ قاشق چایخوری (نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
* برای سس:
۳ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
۱ قاشق چایخوری (نمک و فلفل سیاه)
۱.۵ قاشق چایخوری پودر لیموعمانی
۲ حبه سیر رندهشده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ لیوان آب جوش
1. ورز دادن گوشت با پیاز، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه، نعنا خشک و روغن زیتون.
2. آماده کردن خوراک با یک حلقه بادمجون، یک لایه گوشت، دوباره بادمجون و در آخر گوجهفرنگی.
3. چیدن فلفلدلمهای روی لقمهها.
4. ترکیب رب گوجهفرنگی، سیر، فلفل سیاه، پودر لیموعمانی و نمک با آب جوش و روغن زیتون.
5. قرار دادن تابه روی شعله (بین کم و متوسط) و ریختن سس داخلش در حدی که لایهی اول بادمجون رو کامل بپوشونه.
6. بستن در تابه تا حدود ۱ ساعت حرارت ببینه و خوب بپزه.
7. خاموش کردن شعله و ریختن جعفری روی غذا.
8. نوش جونت...!
4 سال پیش
در تاریخ 1399/08/10 منتشر شده
است.
256
بـار بازدید شده