خوراک چند طبقه؛ با گوشت و بادمجون

_Loghme
_Loghme
256 بار بازدید - 4 سال پیش - این غذا رو به صورت
این غذا رو به صورت خوراک یا همراه نون و برنج میشه سرو کرد؛ ترکیب پرطرفدار گوشت و بادمجون با سسِ دست‌سازی از گوجه که تو مراحل پخت کم‌کم آب اضافی خودش رو از دست میده و تبدیل میشه به یه سس غلیظ و خوش‌ادویه که میتونه مزه‌ی و عطر فوق‌العاده‌ای به این غذا بده! میزان حدودی کالری برای هرکدوم : ۴۰۰ * برای خوراک: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده ۴ حلقه گوجه‌فرنگی ۸ حلقه بادمجون ۱ حلقه فلفل‌دلمه‌ای ۱ قاشق غذاخوری جعفری خردشده نصف ۱ عدد پیاز نگینی خردشده ۱ قاشق چایخوری نعنا خشک خردشده ۱ قاشق چایخوری (نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر) ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون * برای سس: ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق چایخوری (نمک و فلفل سیاه) ۱.۵ قاشق چایخوری پودر لیموعمانی ۲ حبه سیر رنده‌شده ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ لیوان آب جوش 1. ورز دادن گوشت با پیاز، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه، نعنا خشک و روغن زیتون. 2. آماده کردن خوراک با یک حلقه بادمجون، یک لایه گوشت، دوباره بادمجون و در آخر گوجه‌فرنگی. 3. چیدن فلفل‌دلمه‌ای روی لقمه‌ها. 4. ترکیب رب گوجه‌فرنگی، سیر، فلفل سیاه، پودر لیموعمانی و نمک با آب جوش و روغن زیتون. 5. قرار دادن تابه روی شعله (بین کم و متوسط) و ریختن سس داخلش در حدی که لایه‌ی اول بادمجون رو کامل بپوشونه. 6. بستن در تابه تا حدود ۱ ساعت حرارت ببینه و خوب بپزه. 7. خاموش کردن شعله و ریختن جعفری روی غذا. 8. نوش جونت...!
4 سال پیش در تاریخ 1399/08/10 منتشر شده است.
256 بـار بازدید شده
... بیشتر