طرز تهیه کره بادام زمینی

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
2.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #کره_بادام_زمینی برای کره بادام زمینی
#کره_بادام_زمینی برای کره بادام زمینی بهتره از بادام زمینی خام استفاده کنید گیرتون نیومد از بادام زمینی بو داده استفاده کنید اگه از بادام زمینی خام استفاده میکنید باید حتما اونو بو بدید اگه از بادام زمینی بو داده استفاده میکنید احتیاجی به بو دادن نیست مواد لازم: بادام زمینی ۳۶۰ گرم معادل ۳ فنجان عسل یا پودر قند ۲ قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری روغن ۷ قاشق برای روان شدن و راحت چرخ کردن(کم کم اضافه کنید ،ممکنه کمتر از این مقدار لازم بشه) طرز تهیه: اگر بادام زمینی خام بود،پوستش را جدا کنید حتما پوست نازکش هم جدا بشه بریزید تو ماهی تابه با شعله کم حدود ده الی پانزده دقیقه بو بدید تا رنگش به رنگ قهوه ای کم رنگ در بیاد. مواظب باشید بادام زمینی زود میسوزه باید مدام هم بزنید. من چون از بادام زمینی بو داده استفاده کردم،این مرحله نیاز نبود بادام زمینی رو بریزید روی پارچه و ماساژ بدیدتا به راحتی پوست اضافیش جدا بشه .برای اینکه بادام را به راحتی از پوست جدا کنیم.داخل سینی میریزیم .سینی را به سمت بالا بندازید تا پوسته به سمت جلو حرکت کند و به راحتی بادام ها را بر داریم.بریزید تو دستگاه ویک دقیقه بزنید.کم کم روغن بریزید تا راحتر آسیاب شود.اضافه کردن روغن را تا زمانی که کره بادام زمینی نرم شود ادامه دهید.بعد از چند دقیقه، دو قاشق عسل ونصف قاشق چایخوری نمک بریزید .در ابتدا خمیر بادام زمینی حالتی خشک دارد ولی به مرور زمان نرم تر و روان تر خواهد شد. سپس دوباره با دستگاه بزنید. انقدر میزنیم تا بادام زمینی به روغن بیفته ویکدست بشه حدود ۸ الی ده دقیقه طول میکشه توجه کنید دستگاه رو زود به زود خاموش کنید تا نسوزه. روان ویکدست شد بریزید تو شیشه در دار وبزارید یخچال به مدت دو الی سه هفته ماندگاری داره. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌
2 سال پیش در تاریخ 1401/09/21 منتشر شده است.
2,261 بـار بازدید شده
... بیشتر