طرز تهیه ماهی خوشمز

بهترین‌ها
بهترین‌ها
30 بار بازدید - 3 ماه پیش - مواد لازم: ماهی: به دلخواه
مواد لازم: ماهی: به دلخواه و به مقدار دلخواه سس: 1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری نمک 0.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری ادویه ماهی 1 قاشق غذاخوری پاپریکا 1 قاشق غذاخوری هریسا ¼ پیمانه آبلیمو 4 قاشق غذاخوری روغن پیاز حلقه حلقه شده سیب زمینی و هویج لیمو و گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه برنج: 1 قاشق چایخوری دانه گشنیز ¼ پیمانه روغن 2 عدد پیاز ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری گشنیز خشک 0.5 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق غذاخوری پاپریکا 0.5 قاشق چایخوری زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری دارچین 3 پیمانه برنج باسمتی 4.5 پیمانه آب جوش دستور پخت: آماده سازی ماهی: ماهی را تمیز بشویید و پوست آن را بگیرید (به دلخواه). در یک کاسه بزرگ، سس را با هم مخلوط کنید. ماهی را به سس آغشته کنید و بگذارید حداقل 30 دقیقه در یخچال بماند. پخت ماهی: فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. پیاز، سیب زمینی و هویج را در سینی فر بچینید. ماهی را روی سبزیجات قرار دهید. سینی را به مدت 20-25 دقیقه در فر بپزید تا ماهی پخته و سبزیجات نرم شوند. 5 دقیقه قبل از پخت، لیمو و گوجه فرنگی را به سینی اضافه کنید. پخت برنج: در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. ادویه ها (دانه گشنیز، نمک، گشنیز خشک، زیره، پاپریکا، زردچوبه و دارچین) را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید. برنج را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا برنج به طور کامل با ادویه ها آغشته شود. آب جوش را اضافه کنید، حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج پخته و آب آن جذب شود، بپزید. سرو کردن: ماهی را با برنج، سبزیجات، لیمو و گوجه فرنگی سرو کنید. می توانید از جعفری یا گشنیز تازه برای تزیین استفاده کنید.
3 ماه پیش در تاریخ 1403/03/31 منتشر شده است.
30 بـار بازدید شده
... بیشتر