طرز تهیه ماهی خوشمز
30 بار بازدید -
3 ماه پیش
-
مواد لازم:
ماهی: به دلخواه
مواد لازم:
ماهی: به دلخواه و به مقدار دلخواه
سس:
1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده
1.5 قاشق چایخوری نمک
0.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری ادویه ماهی
1 قاشق غذاخوری پاپریکا
1 قاشق غذاخوری هریسا
¼ پیمانه آبلیمو
4 قاشق غذاخوری روغن
پیاز حلقه حلقه شده
سیب زمینی و هویج
لیمو و گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه
برنج:
1 قاشق چایخوری دانه گشنیز
¼ پیمانه روغن
2 عدد پیاز ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق چایخوری گشنیز خشک
0.5 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق غذاخوری پاپریکا
0.5 قاشق چایخوری زردچوبه
0.5 قاشق چایخوری دارچین
3 پیمانه برنج باسمتی
4.5 پیمانه آب جوش
دستور پخت:
آماده سازی ماهی:
ماهی را تمیز بشویید و پوست آن را بگیرید (به دلخواه).
در یک کاسه بزرگ، سس را با هم مخلوط کنید.
ماهی را به سس آغشته کنید و بگذارید حداقل 30 دقیقه در یخچال بماند.
پخت ماهی:
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
پیاز، سیب زمینی و هویج را در سینی فر بچینید.
ماهی را روی سبزیجات قرار دهید.
سینی را به مدت 20-25 دقیقه در فر بپزید تا ماهی پخته و سبزیجات نرم شوند.
5 دقیقه قبل از پخت، لیمو و گوجه فرنگی را به سینی اضافه کنید.
پخت برنج:
در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
ادویه ها (دانه گشنیز، نمک، گشنیز خشک، زیره، پاپریکا، زردچوبه و دارچین) را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
برنج را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا برنج به طور کامل با ادویه ها آغشته شود.
آب جوش را اضافه کنید، حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج پخته و آب آن جذب شود، بپزید.
سرو کردن:
ماهی را با برنج، سبزیجات، لیمو و گوجه فرنگی سرو کنید.
می توانید از جعفری یا گشنیز تازه برای تزیین استفاده کنید.
3 ماه پیش
در تاریخ 1403/03/31 منتشر شده
است.
30
بـار بازدید شده