کاملترین و بهترین طرز تهیه شیرینی زولبیا | با تضمین صد در صدی!

آشپزی با انرژي
آشپزی با انرژي
117 بار بازدید - 7 ماه پیش - طرز تهیه شربت بار https://eitaa.com/Cooking_with_energy/816
طرز تهیه شربت بار https://eitaa.com/Cooking_with_energy/816 مواد لازم خمیر مایه خشک یک دوم ق چ خ شکر یک دوم ق چ خ آب یک چهارم پیمانه ماست ۵۰گرم آرد یک دوم پیمانه نشاسته ذرت ۱ ق غ خ روغن مایع ۱ ق غ خ زعفران دم کرده یک دوم ق چ خ شربت بار . طرز تهیه ۱-خمیرمایه خشک، شکر و آب ولرم رو با هم کمی هم بزنید و بذارین ۵تا۱۰دقیقه استراحت کنه. ۲-آرد و نشاسته ذرت رو ترکیب کنید. ۳-مخلوط خمیرمایه و ماست و روغن و زعفران رو اضافه کنید وهم بزنید. ۴-مواد رو یک دقیقه هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد. ۵-روی ظرف مواد رو بپوشانید و در دمای محیط برای یک تا دو ساعت استراحت دهید. ۶-مواد رو هم بزنید و داخل قیف یا سس خوری بریزید و داخل روغن داغ قیف بزنید. هر دو طرفش رو سرخ کنید. ۷-از روغن دربیارین و سریع حدود سی ثانیه بذارین تو شربت بار گرم. یکبار هم در شربت برگردونین. ۸-بعد زولبیارو بذارین تو یه سبد تا شربت اضافه گرفته بشه. . نکات: *میران زولبیایی که این دستور میده: حدود۲۴تا۲۸تا زولبیا با قطر ۸سانت. یا بین ۳۵۰تا ۴۰۰ گرم زولبیا. *میزان مواد رو میتونین دو برابر یا چند برابر کنین. *خمیر مایه فوری دانه های خیلی ریز و پودری شکل داره و میتونه مستقیما اضافه بشه به آرد Instant dry yeast *خمیرمایه خشک فعال، نیاز به عمل آوری در آب ولرم داره. Active dry yeast *از آرد همه کاره یا شیرینی پزی استفاده کنید *اضافه کردن زعفران اختیاریه. *میتونین به مواد کمی گلاب و هل اضافه کنید. من نکردم چون قبلا به شربت بار طعم دهی شده. *مواد زولبیا رو تا یک روز هم میتونین تو یخچال نگهداری کنین و بعد قیف بزنین. *میزان شربت بار: نصف دستوری که تو کانال دارم کافی هست. ولی پیشنهاد میکنم کل دستور رو درست کنین که زولبیا خوب تو شربت فرو بره. *میتونین به شربت کمی زعفران نسابیده اضافه کنید که باعث زیبایی زولبیا میشه. *اگر وسط کار شربت کمی سرد شد، یه کم رو گاز بهش حرارت بدین تا دوباره گرم شه. *به مواد میتونین خشخاش یا زعفران نسابیده اضافه کنید. *اگر وسط سرخ کردن احساس کردین حباب زولبیاها داره زیاد میشه، مواد رو هم بزنید و به قیف زدن ادامه بدین. *نگهداری: تا چند روز میتونین تو دمای اتاق سرد و خشک نگهداری کنید. ولی بهتره یه کم لای در ظرف رو باز بذارین که زولبیاها نرم نشن. اگر طولانی تر میخواین نگه دارین تو یخچال بذا
7 ماه پیش در تاریخ 1402/12/05 منتشر شده است.
117 بـار بازدید شده
... بیشتر