کیک باقلوا / کیک ایرانی / کیک مهمانی

Moon Omid
Moon Omid
96 بار بازدید - 8 ماه پیش - کیک باقلوا مخصوص پذیرایی و
کیک باقلوا مخصوص پذیرایی و مناسب برای مهمانی ایرانی کیک باقلوا تا به حال کسی نبوده که این کیک رو خورده باشه و کلی تعریف نکرده باشه. بعضا پیش اومده که یک نفر رو بعد از سالها دیدم و اولین چیزی که گفته خاطره طعم خوب کیک شربتی بوده. شوخی نمیکنم. واسه خودم هم عجیبه که این کیک اینقدر طرفدار داره! این یه کیک مجلسی به حساب میاد و هم وقتی مهمون میاد واسه سرو چیز شیکیه و هم به عنوان هدیه وقتی مهمونی برید کادوی خوبیه. میتونید توی زر ورق یا پلاستیکهای گلدار مثل شیرینیهای سفره عقد بپیچیدش و با روبان تزئین کنید و خلاصه یه کیک ویژه است. من این کیک رو بیشتر از یه میلیون بار درستش کردم ( شاید هم بیشتر) ولی هنوز هم همیشه جزء کیکهای درخواستیه! چیز ظریفیه و امکان اینکه توی دستتون درست از آب در نیاد زیاده. چون علاوه بر اینکه خودش کیک لطیفیه، روش شربت ریخته میشه و برش و چیدنش یه کم تجربه میخواد که تو دستتون پودر و آش و لاش نشه! کیک باقلوا, طرز تهیه کیک باقلوا, طرز تهیه کیک باقلوا شربتی, طرز تهیه کیک باقلوا بدون فر, کیک شربتی, طرز تهیه کیک شربتی, کیک شربتی بدون فر, طرز تهیه کیک شربتی بدون
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/11 منتشر شده است.
96 بـار بازدید شده
... بیشتر