طرز تهیه ناگت مرغ . آموزش ناگت مرغ

دنیای ویدئو و سرگرمی
دنیای ویدئو و سرگرمی
20.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - میتونید بعد از اینکه ناگت
میتونید بعد از اینکه ناگت ها رو تو پودر سوخاری غلطوندید نیم ساعت تو فریزر بزارید و بعد سرخشون کنید. شعله زیاد نباشه چون روی ناگت ها سرخ میشه ولی داخلشون مغز پخت نمیشه تنوع ناگت خیلی زیاد و شما هم میتونید به هر شکلی که دوست دارید فرم بدید بهش. قطر ناگت هاتون خیلی زخیم نباشه مقدار نمک و فلفل بسته به سلیقه و ذائقه ی شما متفاوته که میتونید کم و زیادش کنید. اگر خواستید ناگت قالبی بزنید مواد رو داخل یه سینی به قطر ۱ سانت پهن کنید و بعد به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل فریزرقرار بدید و بعد از فریزر خارج کنید و قالب بزنید و بعد در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطونید و سرخ کنید. . سینه مرغ ۲ تکه نان تست ۲ تا ۳ عدد پیاز  ۱ عدد سیر  ۲ حبه آب سرد  ۱/۸ پیمانه نمک فلفل سیاه ، فلفل قرمز آویشن  ۱/۲ قاشق چ پودر سیر  ۱/۴ قاشق چ پاپریکا   ۱ قاشق چ . نان تست رو دورگیری کنید و بعد به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید داخل دستگاه بریزید و چند پالس بزنید تا پودر بشه. سینه مرغ رو خرد شده، پیاز، سیر و ادویه ها رو اضافه کنید و باز دستگاه رو روشن کنید و خوب میکس کنید تا مواد خوب باهم مخلوط بشن در آخر آب سرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشن. مواد رو داخل ظرف در بسته بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد از این مدت مواد رو از یخچال خارج کنید و بهش فرم بدید اول تو تخم مرغ همزده و بعد در آرد سوخاری بغلطونید و بعد در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ کنید. و نوش جان کنید.
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/25 منتشر شده است.
20,507 بـار بازدید شده
... بیشتر