طرز تهیه خوشمزهترین ناگت مرغ با تمام نکاتش بسیار راحت و عالی

Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
6.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام خوشکلای من اگه از
سلام خوشکلای من اگه از اکسپلور کلیپمو میبینی حتما فالوم کن که تو استوریها از جزیره زیبای قشم میزارم و باقی آشپزیهامم ببین آیدی پیج اینستا و کانال یوتیوب میزارم Instagram:ashpazi_mozhi72 YouTube:آشپزی با مژی #ناگت_مرغ میزان لازم مرغ400گرم زرده تخم مرغ1 عدد نان تست3 عدد آب1/2 لیوان سیر تازه2 حبه سس خردل 1قاشق غذا خوری(قابل حذف) پاپریکا1 ق چ نمک1 ق چ پودر پیاز1 ق چ پودرآویشن1ق چ فلفل قرمز1/3 ق چ فلفل سیاه1/2 ق چ آرد سفید1 پیمانه آرد سوخاری1 پیمانه تخم مرغ2 عدد پودر سیر1/2 ق چ براب توب آرد نمک و فلفل سیاه1/2 ق چ برای توی آرد طرز تهیه ناگت مرغ خانگی مرحله اول :  ابتدا کنار های نان تست را برش بزنید و کنار بگذارید. سپس نان وسط آن را به صورت مربع مربع برش بزنید و در ظرف مناسبی بریزید.  نصف لیوان آب را نیز به این نان ها اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خورد نان بروند . نان ها را کنار بگذارید تا خمیری شکل شوند. مرحله دوم :  400 گرم مرغ را می توانید فقط از سینه یا فقط از ران نیز استفاده کنید ولی بهترین حالت ترکیب هر دو می باشد. (من40گرم ران مرغ کردم باقیش سینه بوده) مرغ را با کمک چرخ گوشت و یا دستگاه غذا ساز چرخ کنید.  مرحله سوم : نان تست خمیر شده را به مرغ چرخ شده اضافه کنید.  مرحله چهارم : یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه سس خردل,سیر رنده شده ادویه هایی که تو کپشن گفتم به مرغ چرخ شده و نان تست اضافه کنید. وحسابی با غذاساز مخلوطشون میکنیم حتی میتونید این کار رو با دست هم انجام بدین ادویه ها هم شامل (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز،پودر آویشن, پاپریکا و پودر پیاز ) می باشد را به مرغ چرخ شده اضافه کنید.  بعد از اینکه حسابی مخلوط شدن روشو سلفون بکشبد برای 1ساعت بزارین فریزر تا مزه ها غالب بشه بعد از گذر این زمان بیرون بیارین به تخم مرغها سه قاشق غذا خوری شیر اضافه کنید و حسابی هم بزنید که از لختگی دربیاد به آرد هم ادویه هایی که گفتم تو کپشن اضافه کنید و مخلوط کنید  حالا دستمونو یکم چرب میکنیم و از مرغ نصف قاشق غذاخوری برمیداریم و تو دستمون گردش میکنیم و یه کوچولو پهن کنید و اول میغلتونیم اول تو آرد و بعد توی تخم مرغ و در آخر توی پودر سوخاری پانکویا میتونید به روش پایین درست کنید در یک سینی و یا قالب مستطیلی و روی آن روغن ریخته و چرب کنید. سپس مواد ناگت مرغ را در آن ریخته و شروع کنید سطح آن را صاف کنید. قالب را درون یخچال فریزر قرار دهید تا حدود 20 دقیقه در یخچال بماند پس از 20 دقیقه از یخچال خارج کنید و با کمک یک چاقو بر ش های عمودی و افقی ایجاد کنید تا ناگت ها تبدیل بع تکه های کوچک مربع شکل شوند. ماماند برش های باقلوا. بعد از اینکه تمامی ناگت ها را در پودر سوخاری غلطاندید سپس درون فریزر قرار دهید و پس از گذشت 15 دقیقه از فریزر بیرون میاریم ناگت ها آماده سرخ کردن می باشند پس از اینکه روغن شما داغ شد. ناگت ها را با شعله ملایم سرخ کنید تا مواد میانی آن نیز بپزد و خامی خود را از دست بدهد.  مرحله هجدم :  پس از اینکه سرخ شد و روغن اضافی آن خارج شد می توانید آن را سرو کنید.
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/11 منتشر شده است.
6,328 بـار بازدید شده
... بیشتر