نحوه پخت متفاوت «لازانیای بادمجان» به سبک آشپز ایتالیایی

عصر ایران
عصر ایران
593 بار بازدید - 3 ساعت پیش - در این ویدئو یک آشپز
در این ویدئو یک آشپز ایتالیایی با مواد اولیه شامل: ۳ عدد بادمجان، ۴-۵ ورقه لازانیا، ۲۵۰ گرم پنیر ریکوتا، مقداری پنیر پارمزان و برای پستو: ۵۰ گرم ریحان، ۳۰ گرم آجیل کاج، ۳۰ گرم پنیر پارمزان، روغن زیتون، یک حبه سیر، نمک و فلفل این پاستا را درست می‌کند.
3 ساعت پیش در تاریخ 1403/07/09 منتشر شده است.
593 بـار بازدید شده
... بیشتر