آموزش پف پفی یا نرمک بدون گلوکز و شکر برای شب یلدا/مارشمالو

آشپزی با مریم ✅ فالو=فالو
آشپزی با مریم ✅ فالو=فالو
576 بار بازدید - 9 ماه پیش - #شب یلدا #مارشمالو #پف پفی
#شب یلدا #مارشمالو #پف پفی میدونم اینجا خیلیاتون پف پفی درست کردید و به نتیجه دلخواه نرسیدید چون يسرى نكات ساده داره که باید دقت کنید و من اینجا فوت کوزه گری شو میگم براتون این پف پفی تا یک ماه داخل ظرف درب بسته داخل یخچال میمونه مواد لازم: ۱ بسته پودر ژله با طعم انار نصف بسته پودر ژله با طعم آلوئه ورا ۱ بسته پودر ژله سبز،کیوی یا طالبی برای هر بسته پودر ژله(انار و کیوی) یک سوم لیوان آب برای نصف آلوئه ورا یک چهارم (کمتر) لیوان آب طرز تهیه : هر بسته پودر ژله رو با یک سوم لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید روی حرارت کتری تا ذراتش کامل حل بشه و سپس با همزن برقی با دور متوسط هم بزنید حدود ۵ دقیقه کافیه ، بستگی به همزنتون داره ممکنه زودتر هم اماده بشه بهر حال حالتش باید مثل تو کلیپ بشه، تا به رنگ کرمی دربیاد و کمی غلیظ بشه اگه بیشتر هم بزنید پف پفی تون سفت میشه ظرف مورد نظرتونو چرب کنید سپس نارگیل بپاشید و از مایه پف پفی بریزید داخل قالب و بذارید داخل یخچال،برای رنگ سفید و سبز میتونیم از ژله آلوئه ورا استفاده کردم که کاملا تو کلیپ توضیح دادم.یا میتونید مثل من برای قسمت سبز از ژله کیوی یا طالبی استفاده کنید.مراحل رو انجام بدید. حدود یک ساعت تا دو ساعت بذارید داخل یخچال پف پفی شما آماده ست بهتره ظرف و چاقویی که باهاش برش میزنید را کمی چرب کنید یا با آب خیس کنید تا موقع درآوردن از ظرف و برش زدن دردسری نداشته باشید.
9 ماه پیش در تاریخ 1402/09/27 منتشر شده است.
576 بـار بازدید شده
... بیشتر