طرز تهیه مارشملو(مارشمالو)

Mr.Food
Mr.Food
9.7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - مارشملونوعی آبنبات نرم با پایه
مارشملونوعی آبنبات نرم با پایه شکر است که از مخلوط ژلاتین و شکر یا گلوکز تهیه میشود و بافتی اسفنجی دارد. مواد لازم آب ۱۲۰ میلی لیتر یا پیمانه +۱ ق.غ ژلاتین ۲ ۲ گرم یا ۱ ق.غ+۱ ق.چ شکر ۳۰ ۳ گرم یا ۱+ پیمانه +۲ ق.غ گلوکز ۳۸۵ گرم یا ۱ پیمانه + % پیمانه آب ۱۲۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه +۱ ق.غ وانیل ۲ ق.غ یا اگر پودری بود ا ق.چ اگر وانیل شکری بود ا بسته نمک سر قچ شما از کمی گلاب هم میتونید استفاده کنید کاملا آپشنال هست .۲ تا ۳ ق.غ انکات مهم در تهیه مارشملو: 1 اول اینکه حتما دماسنج داشته باشين . 2 دما باید حتما ۲۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۶ ۱ درجه سانتیگراد برسه 3 مدت زمانی که همزن کار میکنه ۵ دقیقه هستش 4 یک دقیقه آخر بهش وانیل و اضافه کنید . 5 مواد حتما با ترازو وزن کنید . 6 مایع مارشملو شما نباید خیلی شل باشه وگرنه خودش و نمیگیره . 7 مدت زمان استراحت مینیم م ۴ ساعت است 8 قالب بهتره ۱۸x۱۸ یا ۲۰x۲۰ باشد و 9 حتما دیواره ها و کف قالب و پودر قند زیاد بزنید تا به راحتى جدا بشه چون خیلی چسبنده هست 10 صحبت پایانی مارشملو خیلی حساس هست و دما و تایمینگ برای درست کردنش خیلی مهمه . قبل از اینکه مایع ریخته بشه ژلاتین و آب و که ده دقیقه استراحت کرده و به مدت ۱ دقیقه با دور تند بزنید تا سفید رنگ بشه و کف کنه و بعد شربت با دمای ۲۴۰ درجه فارنهایت و اضافه کنید. در زمان ریختن همزن دور متوسط باشه و بعد از ریختن دورش و تند کنید و ۵ دقیقه همبزنید همزن باید قدرت کافی داشته باشه.
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/24 منتشر شده است.
9,736 بـار بازدید شده
... بیشتر