طرز تهیه مارشملو(مارشمالو)
9.7 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
مارشملونوعی آبنبات نرم با پایه
مارشملونوعی آبنبات نرم با پایه شکر است که
از مخلوط ژلاتین و شکر یا گلوکز تهیه میشود و
بافتی اسفنجی دارد.
مواد لازم
آب ۱۲۰ میلی لیتر یا پیمانه +۱ ق.غ
ژلاتین ۲ ۲ گرم یا ۱ ق.غ+۱ ق.چ
شکر ۳۰ ۳ گرم یا ۱+ پیمانه +۲ ق.غ
گلوکز ۳۸۵ گرم یا ۱ پیمانه + % پیمانه
آب ۱۲۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه +۱ ق.غ
وانیل ۲ ق.غ یا اگر پودری بود ا ق.چ اگر وانیل شکری بود
ا بسته
نمک سر قچ
شما از کمی گلاب هم میتونید استفاده کنید کاملا آپشنال
هست .۲ تا ۳ ق.غ
انکات مهم در تهیه مارشملو:
1 اول اینکه حتما دماسنج داشته باشين .
2 دما باید حتما ۲۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۶ ۱ درجه
سانتیگراد برسه
3 مدت زمانی که همزن کار میکنه ۵ دقیقه هستش
4 یک دقیقه آخر بهش وانیل و اضافه کنید .
5 مواد حتما با ترازو وزن کنید .
6 مایع مارشملو شما نباید خیلی شل باشه وگرنه خودش
و نمیگیره .
7 مدت زمان استراحت مینیم م ۴ ساعت است
8 قالب بهتره ۱۸x۱۸ یا ۲۰x۲۰ باشد
و
9 حتما دیواره ها و کف قالب و پودر قند زیاد بزنید تا به
راحتى جدا بشه چون خیلی چسبنده هست
10 صحبت پایانی مارشملو خیلی حساس هست و دما
و تایمینگ برای درست کردنش خیلی مهمه . قبل از اینکه
مایع ریخته بشه ژلاتین و آب و که ده دقیقه استراحت
کرده و به مدت ۱ دقیقه با دور تند بزنید تا سفید رنگ بشه
و کف کنه و بعد شربت با دمای ۲۴۰ درجه فارنهایت و
اضافه کنید. در زمان ریختن همزن دور متوسط باشه و
بعد از ریختن دورش و تند کنید و ۵ دقیقه همبزنید
همزن باید قدرت کافی داشته باشه.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/04/24 منتشر شده
است.
9,736
بـار بازدید شده