آموزش حلیم بادمجان - غذای خوشمزه و مقوی

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
577 بار بازدید - 3 سال پیش - سلام به روی ماهتون سلام
سلام به روی ماهتون سلام به همه دوستان که تازه به جمع ما اومدن خیلی خوش اومدن حتما کپشن را مطالعه کنید وعکس زیبای کاراتون را برای ما بفرستید 0:00 شروع 0:10 مواد لازم 01:24 سرخ کردن بادمجان 02:55 گوشت 03:45 اضافه کردن مواد 05:50 کوبیدن حلیم بادمجون موادلازم ۱ کیلو بادمجون پیاز سرخ شده خلالی ۱ لیوان سیر ۱ بوته سرخ شده ۳ حبه خام نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری گوش گردن یا راسته از هرنوع گوش میتونید استفاده کنید چون با چنگال بعد ار پخت جدا کرده با دو عدد پیاز نگینی خرد شده کشک ۳ قاشق برای داخل حلیم بادمجان که با یک قاشق آب باز میشه کشک برای تزئین وکنار غذا نمک وفلفل وزردچوبه وکمی زعفران ودارچین طرز تهیه: نکته مهم در مورد بادمجان سرخ کردن :ابتدا بادمجان را شسته وپوست کرفته واز وسط برش زده وداخل کاسه بزرگ آب که نمک دارد وشوری آن کمی بیشتر است گذاشته وده دقیقه بیشتر نمیگذاریم گذاشته ودر میآوریم درسبد گذاشته واصلا نمی شوریم کمی فشار میدهیم آبش خارج شود وبعد روی پارچه تمیز پهن کرده که بادمجان خشک شود ودر تابه روغن به مقدار کافی ریخته روغن کم نریزید اگه کم بریزید جذب روغن بادمجان خیلی بیشتر میشود پس روغن حسابی بریزید گرم شد بادمجانها را باحرارت بالا سرخ میکنیم ودر آبکش ریخته که روغن اضافه هم خارج شود وآخر تمام روغن باقی میماند وشما میتوانید کلی بادمجان با این روش سرخ کنید ومرحله بعد ۲ عدد پیاز متوسط را نگینی ریز کرده ودر قابلمه ریخته و۳ قاشق روغن ریخته وگوشت را هم میریزیم وکاملا با پیاز نگینی با حرارت متوسط تفت میدهیم وکمی زردچوبه وفلفل میریزیم که بوی زهم گوشت را بگیریم بعد ازیک ربع آب جوشیده داع تا روی گوش میریزیم آب زیاد نریزید چون بعدن باید اینقدر بجوشد که آب کم شود وآخر گوشت سیاه میشود وبعد بعد وقتی بجوش آمد حرارت رکم میکنیم درس را میزاریم بپزد وسط پخت اگر آب کم شد باز آب جوشیده داغ اضافه کرده و ولی نصف لیوان تا یک لیوان زیاد نمیریزیم وقتی گوشت پخت سرد شد ریش ریش کرده وآب آنرا هم لازم داریم واز حبوبات برنج عدس لوبیا سفید هرکدوم را دوست داشتیداستفاده کنید آب را جوش آورده وبرنج خیس خورده را آبکش کرده کمی نرمتر بر میداریم دردثافی ریخته بعد در تابه بادمجان را ریخته وآب گوشت را اضافه کرده پیاز خلالی را میریزیم ودرش را میزاریم که بپزد خوب بعد کمی نعناع داغ وسیر سرخ شده خیلی کم وبعد گوشت ریش شده وبرنج وزعفران وکمی دارچین را ریخته ودوقاشق کشک درش را میزاریم تا جا بیفتد بعد با کوش کوب معمولی یا کوش کوب برقی یا میکسر له کرده وغذای ما آماده است ونمک آنرا تست کرده ودر ظرف سرو کشیده با کشک وپیاز خلالی وکمی سیر وگردو وگوشت ریش ریش شده تزئین کرده وبا نان یا خالی سرو میشود وبه عنوان فینگر فود درنان تارت میتوان ریخت واستفاده کرد
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/16 منتشر شده است.
577 بـار بازدید شده
... بیشتر