آموزش میرزا قاسمی اصیل گیلانی غذای محلی شمالی به قدیمی ترین روش

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
11.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - میرزا قاسمی رو توی خیلی
میرزا قاسمی رو توی خیلی از شهرها با پیاز درست میکنن و خیلیا این غذای گیلانی رو با نون سرو میکنن، ولی اگه میرزاقاسمی رو به عنوان یه غذای اصیل و محلی گیلانی به رسمیت بشناسیم باید خدمتتون عرض کنم که این غذای آسون و فوری و خوشمزه ، توی گیلان با سیر درست میشه و با برنج کته هم سرو میشه. پیشنهاد میکنم یک بار میرزا قاسمی اصیل گیلانی رو به روش محلی شمالی ها درست کنید و نظرتون رو در مورد بگید. مقدار مواد لازم میرزا قاسمی برای 4 نفر: بادمجان: یک کیلوگرم سیر متوسط : 7 حبه گوجه فرنگی ( اختیاری ) : 3 عدد روغن : 6 قاشق غذاخوری کره : 20 گرم تخم مرغ : 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه حالا اگه شمالیا ناراحت نشن از دستم میخوام اینم اضافه کنم که همونطور که اضافه کردن گوجه به میرزا قاسمی از اصالت این غذا کم میکنه ، رب گوجه فرنگی هم در دستور تهیه میرزاقاسمی اصیل گیلانی وجود نداره، ولی اگه یه قاشق کوچولو رب رو هم با سیر تفت بدیم ، طعم میرزا قاسمی خوشمزه ای رو میتونیم تجربه کنیم. البته بدون رب و گوجه هم میرزاقاسمی اصیل گیلانی از خیلی غذاهای دیگه خوشمزه تر و لذیذ تره. امیدوارم این آموزش رو دوست داشته باشین و درستش کنین و در کنار عزیزانتون از خوردن میرزا قاسمی اصیل گیلانی لذت ببرید.
3 سال پیش در تاریخ 1401/01/15 منتشر شده است.
11,214 بـار بازدید شده
... بیشتر