شیرینی ناپلئونی

Sorrel.cook
Sorrel.cook
16.8 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - امروز یک شیرینی خیلی خوشمزه
امروز یک شیرینی خیلی خوشمزه رو با هم درست میکنیم اون هم فقط با دو مواد اولیه شیرینی ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا که خاستگاه قدیمی فرانسوی داره درست می‌شه به همراه خامه قنادی ، هر چند که اگر بخواییم از خمیر هزارلای دستساز استفاده کنیم پیچیدگی های خودش رو پیدا میکنه ، به همین خاطر من از خمیر هزارلای آماده پمینا استفاده کردم که برای همه راحت تر و در دسترس تر باشه
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/20 منتشر شده است.
16,830 بـار بازدید شده
... بیشتر