روش تهیه شیرینی ناپلئونی به سبک قنادی
1.6 هزار بار بازدید -
7 ماه پیش
-
خمیر هزارلای منجمد را بدون
خمیر هزارلای منجمد را بدون باز کردن بسته بندی یخ زدایی کنید. فر گازی را با دمای C 180-200 روشن نمایید. خمیر یخ زدایی شده را باز کرده و به دلخواه شکل دهید و به همراه کاغذ روغنی به سینی فر منتقل کنید. سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده قرار داده و زمان پخت را تنظیم نمایید. زمان پخت برای شیرینیهای کوچک مانند ناپلئونی، حدود 20-30 دقیقه می باشد (یا تا زمانی که روی خمیرها کاملا طلایی شوند).
برای درست کردن در فر برقی 5 دقیقه اول 200 درجه و سپس 15 دقیقه با دمای 160 درجه می باشد.
شیرینی ها را از وسط به دو لایه تقسیم کنید و میان لایه هارا با خامه قنادی پر کنید.
روی لایه بالایی را با خامه و خورده شیرینی ها و پودر قند، پر کنید
7 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/30 منتشر شده
است.
1,637
بـار بازدید شده