قورمه گوشت ترکیه ای و نخود پلو(kavurma)

آموزش آشپزی سرآشپز فروزش
آموزش آشپزی سرآشپز فروزش
199 بار بازدید - 3 سال پیش - گوشت گوسفندی 400 گرم پیاز
گوشت گوسفندی 400 گرم پیاز سه عدد متوسط سیر سه حبه نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز، دارچین،ادویه پولبیبر،زیره سیاه،زردچوبه،زعفران کره حیوانی 3 قاشق طرز تهیه:ابتدا پیازها رو بصورت خلالی ریز خرد کنید.کره رو داخل قابلمه ذوب کنید و پیازها رو اضافه کنید،پیازها رو تفت بدید و سیر رو خرد کنید و به پیازها اضافه شه ادویه ها رو اضافه کنید نوک قاشق چایخوری از هر کدام.گوشتها رو بصورت خورشتی برش بزنید و دو ساعت بپزید.
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/14 منتشر شده است.
199 بـار بازدید شده
... بیشتر