دیگچه مشهدی ، یه چیزی تو مایه های شله زرد ولی متفاوت

❤ کافه سرگرمی ❤
❤ کافه سرگرمی ❤
1.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - مواد لازم برای ۶ نفر
مواد لازم برای ۶ نفر : برنج نیم دانه ۱ لیوان شکر ۱.۵ لیوان شیر ۲ لیتر آب ۲ لیوان پودر هل ۱ ق چ گلاب ۱ لیوان زعفران دم کرده به میزان دلخواه خامه ۱۰۰ گرم کره ۲ ق غ اول از همه برنج ها رو به مدت دو ساعت خیس کنید .اگه برنجتون نیم دونه نیست بعد دو ساعت چندبار چنگ بزنید و خرد کنید حالا برنج رو با دو لیوان آب و یک لیوان شیر بذارید بجوشه تا شیر جذب برنج بشه و آبش جمع بشه و برنج یکم له بشه بعد از این مرحله شیر رو اضافه کنید و هر چند دقیقه هم بزنید تا برنج کاملا له بشه وقتی که یک مقدار غلیظ شد (مثل کلیپ) شکر رو اضافه کنید مقدار اضافه کردن شکر سلیقه ای هست ولی خب قاعده این طور هست که برای یک لیوان برنج یک‌ونیم لیوان شکر بریزید همچنان روی حرارت نگه دارید تا شکر هم آب بندازه و جذب مواد بشه بعد از اون نوبت اضافه کردن گلاب و پودر هل و زعفران دم کرده هست که هر چی زعفرونش بیشتر باشه عطر و طعم و رنگ بهتری داره یکم بعد از زعفرون چند قاشق از مواد رو جدا کنید و بهش خامه رو اضافه کنید خوب ترکیب کنید که یکدست بشه و به باقی مواد اضافه کنید وقتی غلظت مواد مثل فیلم شد کره رو اضافه کنید و با دم کنی درش رو بذارید و اجازه بدین به مدت نیم ساعت با حرارت خیلی کم دم بکشه بعد نیم ساعت توی قالب ۳۰ در ۴۰‌یا ۲۵ در ۳۵ بریزید و اجازه بدین ۵ تا ۸ ساعت تو دمای محیط استراحت کنه و کاملا خنک بشه
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/19 منتشر شده است.
1,388 بـار بازدید شده
... بیشتر