آموزش شیرینی شیک و آسون و سریع / یک ساعته درستش کن

AREZOO TIME
AREZOO TIME
1 هزار بار بازدید - 8 ماه پیش - مرسی که ویدیو رولایک میکنین️
مرسی که ویدیو رولایک میکنین️ دوست دارم نظرتون رو تو کامنتها برام بنویسین آخر ویدیو چندتا آموزش جذاب دیگه بهتون پیشنهاد میشه، حتما ببینید از خوشمزگیش‌هرچی‌بگم‌کم‌گفتم مواد لازم: یک بسته خمیر هزارلا رومال یک زرده تخم مرغ +یک قاشق شیر کرم شیرینی زرده 8 عدد نشاسته 30 گرم شیر 400 میل شکر 106 گرم کره 30گرم نکته:اگه خمیر هزارلاتون توی فریزر بوده نزدیک به دوساعت بذارین تو دمای محیط، اگه داخل یخچال بوده 20 دقیقه تو دمای محیط بمونه نکته:تمام وسایلی که با خمیرتون در تماس هست رو داخل یخچال بذارین تا خنک بشن، (کاتر، تخته، سینی فر و..) نکته:سعی کنین کار با خمیر هزارلا رو خیلی سریع انجام بدین که خمیرتون گرم نشه نکته :خمیر های کاتر زده رو با فاصله ی نیم سانت با هن بچینید و زیرش دو لایه کاغذ روغنی بندازین نکنه:با خمیر وسط که میمونه میتونی با همین روش شیرینی سایز کوچیکتر درست کنین نکته :موقع رومال کردن شیرینی مواظب باشین مواد رومال به کناره های شیرینی نخوره چون جلوی پف کردن شیرینی رو میگیره نکته:موقع چسبوندن ‌لایه ی رویی شیرینی خوب خیسش کنین و بچسبونین که بعد پخت جدا نشن از هم نکته:بعد کاتر زدن بیست دقیقه خمیر رو با سینی فر بذارین داخل یخچال تا کاملا خنک بشه نکته :وقتی شروع به کار با خمیر کردین فر رو روشن میکنیم فر برقی 220 درجه فر گازی 260 درجه میذاریم تو طبقه ی وسط فر حدود 6 دقیقه تا کاملا پف کنه وقتی دیدین کامل پف کرده و دیگه تقریبا تکون نمیخوره سوی گاز رو بیست درجه کم کنین تا 5،6 دقیقه دیگه با حرارت کمتر پخته بشه حدود 12 دقیقه پخت براش کافیه ولی باز بستگی به فر شما داره وقتی خوب پف کرد و روش یکم طلایی شد کافیه نکات کرم شیر رو با وانیل گرم کنین ولی اصلا نباید جوش ریز هم بزنه، میذاریم کنار تا یکم از دما بیافته بعد کم کم به مواد اضافه میکنیم نکته:توی هر مرحله اضافه کردن مواد خوب هم میزنیم نکته:مواد رو روی گاز مدام هم بزنین تا گوله گوله نشه نکته:اگه کرم رو زودتر درست کردین روش رو با پلاستیک بپوشونین(پلاستیک کامل باهاش در تماس باشه تا هوا نخوره) آموزش شیرینی آموزش دسر آموزش آشپزی ملل با آرزو تایم
8 ماه پیش در تاریخ 1402/09/28 منتشر شده است.
1,063 بـار بازدید شده
... بیشتر