طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی
728 بار بازدید -
پارسال
-
کاپ کیک:
مواد لازم:
تخم
کاپ کیک:
مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد
شکر: 1 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
روغن مایع: 2/1 پیمانه
بکینگ پورد: 1 ق چ
آرد: 5/1 پیمانه
وانیل: 1 ق چ
پودر کاکائو: به مقدار لازم
شکلات برای مغز کاپ کیک: به مقدار لازم
کرمفیل ساده برای مغز کاپ کیک: به مقدار لازم
فندق: به میزان لازم
قالب کاپ کیک: 15 عدد
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ شود و حالت فومی پیدا کند. سپس شکر را کم کم اضافه میکنیم. در این مرحله وانیل و روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا شکر خوب حل شود. در مرحله بعد شیر را هم اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم. بکینگ پودر را به آرد اضافه میکنیم و باهم الک میکنیم. آرد را در چند مرحله به مخلوط، اضافه میکنیم و کم کم هم میزنیم. نیمی از مواد کاپ کیک را داخل قیف میریزیم. کمی از مواد را کف قالب ها میریزیم. کرمفیل رو روی مواد میریزیم و مجدد مواد کاپ کیک را تا 3/2 قالب پر میکنیم.
به نیم دیگر مواد کاپ کیک پودر کاکائو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم کف قالب های خالی را مقداری از مواد کاپ کیک میریزیم، شکلات را روی مواد میریزیم و دوباره 3/2 قالب را با مواد شکلاتی پر میکنیم. برای روی کاپ کیک های شکلاتی مقداری فندق خورد شده میریزیم. قالب ها را داخل سینی فر میچینیم و سینی را در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم.
نوش جان
پارسال
در تاریخ 1401/11/16 منتشر شده
است.
728
بـار بازدید شده