به سبک چینی، توفو و تخم مرغ سرخ شده :: The Taste of the Restaurant
31 بار بازدید -
پارسال
-
* لطفا توجه داشته باشید
* لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان پی نوشت یادداشت کرده ام.
من یک توفو و تخم مرغ سرخ شده به سبک چینی درست کردم.
درست کردنش سخت نیست پس حتما درستش کنید.
این طعمی است که در رستوران می خرید.
*** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است.
[2 وعده]
✤ مواد لازم
-80 گرم گوشت خوک چرخ شده (3 قاشق غذاخوری)
-40 گرم پیاز سبز
-1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
-300 گرم توفو
-2 تخم مرغ (+ 1 پیمانه نمک)
-2 عدد قارچ شیتاکه
-سس (پایین را ببینید)
-آب نشاسته (به زیر مراجعه کنید)
-پیاز سبز کوچک (قابل حذف است)
-دانه کنجد
✤ سس
-1 قاشق غذاخوری سس سویا
-1 قاشق غذاخوری سس صدف
-1 قاشق غذاخوری شراب پخت و پز (می توان آن را حذف کرد)
-0.5 قاشق غذاخوری گوچوجان (رب فلفل قرمز)
-1 قاشق چایخوری شکر
-0.3 قاشق چایخوری فلفل سیاه
-150 میلی لیتر آب
✤ آب نشاسته
-0.5 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (هر نوع)
-150 میلی لیتر آب
✤ نکته
-نیازی به جوشاندن طولانی مدت با آب نشاسته نیست. وقتی آب برای خودت کافی بود کار را تمام کن.
پارسال
در تاریخ 1402/02/23 منتشر شده
است.
31
بـار بازدید شده