به سبک چینی، توفو و تخم مرغ سرخ شده :: The Taste of the Restaurant

Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
31 بار بازدید - پارسال - * لطفا توجه داشته باشید
* لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان پی نوشت یادداشت کرده ام. من یک توفو و تخم مرغ سرخ شده به سبک چینی درست کردم. درست کردنش سخت نیست پس حتما درستش کنید. این طعمی است که در رستوران می خرید. *** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است. [2 وعده] ✤ مواد لازم -80 گرم گوشت خوک چرخ شده (3 قاشق غذاخوری) -40 گرم پیاز سبز -1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده -300 گرم توفو -2 تخم مرغ (+ 1 پیمانه نمک) -2 عدد قارچ شیتاکه -سس (پایین را ببینید) -آب نشاسته (به زیر مراجعه کنید) -پیاز سبز کوچک (قابل حذف است) -دانه کنجد ✤ سس -1 قاشق غذاخوری سس سویا -1 قاشق غذاخوری سس صدف -1 قاشق غذاخوری شراب پخت و پز (می توان آن را حذف کرد) -0.5 قاشق غذاخوری گوچوجان (رب فلفل قرمز) -1 قاشق چایخوری شکر -0.3 قاشق چایخوری فلفل سیاه -150 میلی لیتر آب ✤ آب نشاسته -0.5 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (هر نوع) -150 میلی لیتر آب ✤ نکته -نیازی به جوشاندن طولانی مدت با آب نشاسته نیست. وقتی آب برای خودت کافی بود کار را تمام کن.
پارسال در تاریخ 1402/02/23 منتشر شده است.
31 بـار بازدید شده
... بیشتر