طرز تهیه سس با زرشک

doone.herb
doone.herb
528 بار بازدید - 3 سال پیش - سس زرشک برای استفاده روی
سس زرشک برای استفاده روی مرغ، استیک، سالادها و کباب کوبیده خوب چیزی میشه مخصوصا اینکه به هضمشون هم کمک میکنه سس زرشک قابلیت اینو داره که ترش، شیرین یا ملس باشه به خودتون بستگی داره این سس رو می تونید با کمی آبلیمو ترشش کنید حالا طرز تهیش: مواد لازم زرشک 50 گرم کره 100 گرم شکر 1 قاشق غذاخوری زعفران نصف قاشق چایخوری ادویه چای 1 یا نصف قاشق چایخوری آرد سفید 30-40 گرم نمک، پودر پیاز، پودر آویشن، پودر دارچین به میزان لازم 1. زرشک ها رو میشوریم، میزاریم خیس بخوره تا آب جذب کنه و پف کنه 2. تو یه ماهیتابه کوچولو مثل شیرجوش کمی کره میریزیم، کره که اب شد زرشک رو میریزیم که یه تفت کوچولو بخوره. یه قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب بشه و حالت کاراملی بهمون بده، نمک رو هم اضافه میکنیم ظرف 5-10 دقیقه پخت اولیه زرشک اتفاق میفته. 3. نصف تا 1 قاشق چای خوری ادویه ی چای رز گلد و نصف تا 1 قاشق چای خوری پودر زعفران رو توی دو لیوان آب جوش بزاریم برای 10-15 دقیقه دم بکشه 4. مجددا 50 گرم کره رو توی ماهیتابه ی جداگونه ای آب می کنیم، آرد رو اضافه میکنیم تا آردمون به رنگ طلایی قهوه ای برسه. یه مقدار بهش پودر دارچین، خیلیییی کم پودر پیاز مثلا نوک قاشق و یه ذره ام آویشن میریزیم 5. وقتی رنگش به رنگ قهوه ای طلایی رسید اون محلول زعفران و ادویه ی چای رو بهش اضافه میکنیم و اینقد هم میزنیم تا به یه غلظت و قوامی برسه. 6. کمی که به دمای جوش رسید بهش زرشک ها رو اضافه میکنیم و میزاریم سس غلیظ بشه. این سس باید غلیظ باشه ولی نباید مثل حلیم باشه و خودشو ببنده برای خرید یه زرشک اعلا به سایت دونه مراجعه کنید: https://dooneherb.com/
3 سال پیش در تاریخ 1400/11/06 منتشر شده است.
528 بـار بازدید شده
... بیشتر