طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید نوروز
104 بار بازدید -
3 سال پیش
-
آموزش شیرینی برنجی خانگی به
آموزش شیرینی برنجی خانگی به سبک خانگی معطر و خوشمزه
شیرینی برنجی مواد لازم :
روغن جامد قنادی ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر هل ۱ ق چ
آب با گلاب یک دوم لیوان ( یا فقط گلاب )
تخم مرغ کامل ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد برنج ۵۰۰ گرم
نکته : اگر نیمی از مواد را استفاده کردید ۱ تخم مرغ کامل استفاده کنید
روغن جامد قنادی و روغن مایع و پودر قند را با همزن برقی بزنید
بعد تخم مرغ کامل و زرده را اضافه کنید با همزن بزنید
هل را اضافه کنید
گلاب و آب را اضافه کنید با همزن بزنید
آرد را کم کم اضافه کنید
با دست ورز دهید
مواد را یک روز در دمای محیط نگهدارید
3 سال پیش
در تاریخ 1400/12/07 منتشر شده
است.
104
بـار بازدید شده