آموزش کشک بادمجان مجلسی به همراه آموزش تزیینHow To Make Kashke Bademjan Persian Eggplant Dip-Eng Sub

Zange Ashpazi زنگ آشپزی
Zange Ashpazi زنگ آشپزی
27 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - طرز تهیه کشک بادمجون مجلسی
طرز تهیه کشک بادمجون مجلسی بر خلاف ظاهرش خیلی خیلی آسونه فقط یکم حوصله میخواد همین مرحله به مرحله از سیر تا پیاز یه کشک بادمجون مجلسی رو براتون گذاشتم    / @zangeashpazi   in this video, i will tell you the easiest way to cook the best Persian Kashke Bademjan, the must famous persian dip, with the exact amount of the ingredients مواد لازم بادمجان اندازه متوسط 9 عدد یا 1/5 کیلو پیاز اندازه متوسط 5 عدد(نصف برای تزیین استفاده شده) گردوی خرد شده 100 گرم (نصف برای تزیین استفاده شده) کشک 200 گرم یا 4قاشق (میزان کشک اختیاری) نمک 3 قاشق چای خوری سیر 3 حبه بزرگ فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری پر نعنای خشک 2یا3 قاشق غذاخوری نکات: میتونین میزان مواد رو با توجه به ذائقه و سلیقتون و یا میزان نیاز برای تزیین تغییر بدین برای تزیین از سیر داغ هم میتونین استفاده کنین بادمجان هارو زیاد نازک برش ندین و هرچه ضخیم تر باشه بهتره تو این غذا پیاز داغ هرچی چیپسی تر باشه بهتره گردو رو آسیاب نکنین چون روغن زیادی پس میده و کشک بادمجون رو خیلی سفت میکنه کشک مورد نیاز برای تزیین رو بجوشونین تا سبب مسمومیت نشه نعنا داغ رو زیاد رو حرارت تفت ندین چون سیاه و تلخ میشه بادمجان هارو بیش از حد سرخ نکنین باعث میشه کشک بادمجون تلخ بشه ingredients 1/5kg eggplants (9medium ones) 5 medium size onions 100g crushed walnuts 200g dried whey (4spoon) 3 tsp of salt 3 garlics 1/2 tsp pepper 1 tsp turmeric 2spoon dried mint powder معرفی مواد لازم 00:35 کات مردن بادمجان ها 01:49 نمک زدن بادمجان ها 02:03 سرخ کردن پیاز 03:11 افزودن زردچوبه 03:43 سرخ کردن بادمجان ها 05:05 کوبیدن بادمجان ها با گوشت کوب 06:37 آماده کردن کشک 07:01 آماده کردن نعنا 07:49 مرحله آخر و آماده کردنکشت بادمجان 08:20 اضافه کردن پیاز داغ 08:27 افزودن فلفل سیاه 08:35 افزودن سیر 08:41 افزودن نعنا 09:06 اضافه کردن گردو 09:19 اضافه کردن بادمجان له شده 09:44 اضافه کردن کشک 10:00 افزودن آب 10:05 پایان کشک بادمجان جا افتاده و خوشمزه 10:51 تزئین کشک بادمجان مجلسی 11:07 خوشحال میشم اگه ویدیو رو لایکش کنید و کانالمو سابسکرایب کنید و زنگوله رو بزنید تا وقتی آموزش غذاهای دیگه ای رو گذاشتم باخبر بشید لطفا توی کامنتا سوالا و نظراتتونو بهم بگین من همه کامنتارو میخونم و اگه سوالی داشتین جواب میدم If you enjoyed the video, please like it and subscribe to my channel and ring the bell so that you'll be notified whenever I upload a new video If you have any questions, tell me in the comments I read all the comments and I will answer all your questions #آموزش_درست_کردن_کشک_بادمجان #آموزش_درست_کردن_پیش_غذا #طرز_تهیه_کشک_بادمجان #آموزش_درست_کردن_کشک_بادمجون #آموزش_تزیین_کشک_بادمجان #پیش_غذای_ایرانی #کشک_بادمجون_مجلسی #زنگ_آشپزی لطفا پیج اینستاگرامم رو فالو کنید instagram: www.instagram.com/zangeashpazi​
4 سال پیش در تاریخ 1400/01/19 منتشر شده است.
27,009 بـار بازدید شده
... بیشتر