طرز تهیه نان خرمایی با طعم عالی

Zahra Nabawi Channel
Zahra Nabawi Channel
1.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - آراد ۶۰۰گرم ( 4 پیمانه)شیر
آراد ۶۰۰گرم ( 4 پیمانه)
شیر ولرم ۲۰۰ گرم (یگ پیمانه)
شکر ۳۰ گرم(۲ قاشق غذاخوری )
خمیر مایه ۴۲ گرم
نمگ ۸ گرم(یگ قاشق چایخوری )
کره  ۶۰ گرم(۳ قاشق غذا خوری)
پودر هیل یگ قاشق چایخوری
آب ۱/۳پیمانه
تخم مرغ یگ عدد

مواد میانی
خرما ۲۰ عدد
پودر نارگیل ۴ قاشق غذا خوری
پودر دارچين یگ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ قاشق غذاخوری

Mehl 600 g (4 Tasse)
Warme Milch 200 Gramm (ein Tasse)
30 Gramm Zucker (2 Esslöffel)
Hefeteig 42 g
8 Gramm Salz (ein Teelöffel)
60 g Butter (3 Esslöffel)
Hill Pulver ein Teelöffel
1/3 Tasse Wasser
Ein Ei

Zwischenmaterialien
20 Dattel
4 Esslöffel Kokospulver
Zimtpulver ein Esslöffel
Kochendes Wasser 2 EL

طرز تهیه:
شیر،شکر و خمیر مایه و با مواد خشگ(اراد،هیل و نمگ)و تخم مرغ مخلوط کردهو شروع به ورز دادن میکنیم. و همه ی مواد که در حد یگ دست شدن شد. اب را اضافه میکنم.
و بعدش کره را هم اضافه میکنیم و۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز میدیم.تا یگ خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم.خمیر را در کاسه ی که چرب کردیم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در دمای محيط استراحت میدیم. سپس خمیر هارا تقسیم و زغاله میکنیم.
(حدود ۱۶ تا زغاله )
مواد میانی را که قبلا مخلوط کرده بودیم. بین خمیر ها نی گذاریم. و درفاصله بیم سینی فیر که کاغذ روغنی ماندیم (می تونیم جای کاغذ روغنی چرب کنیم) می گذاریم. و با چاقو طبق کلیپ طرح بیدید. رویش را یگ پارچه تميز انداخته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت میدیم. و بعد از استراحت‌ رومال تخم مرغ می زنیم.و رویش را کنجد و سیاه دانه می پاشیم.
و سپس در فیری که کاملا داغ داغ شده  با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه می پزیم.
نوش جانتان  💞

#نان#خوشمزه#خرما#نارگیل#دارچین_با#عطر#هل#
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/24 منتشر شده است.
1,638 بـار بازدید شده
... بیشتر