طرزتهیه پیاز و قارچ پفکی😍

ashpazi.foodspy
ashpazi.foodspy
441 بار بازدید - 3 سال پیش - [11/10, 12:51] Elahe: قارچ و
[11/10, 12:51] Elahe: قارچ و پیاز پفکی

موادلازم:
مایه خمیر: ۱ق.م سرخالی
شکر: ۱ق.م سرخالی
آب ولرم:نصف استکان
ماءالشعیر:نصف لیوان
تخم مرغ: ۱عدد
زعفران دم کرده: ۲ق.غ
آردسفید: ۶ق.غ سرپر
نشاسته ذرت: ۱ق.غ سرپر
نمک،فلفل سیاه،آویشن و پودرسیر به مقدار لازم
قارچ،پیاز و روغن سرخ کردنی

اول مایه خمیرو با شکر و آب ولرم(۴۰درجه)مخلوط میکنیم در ظرفو میبندیم ده الی پانزده دقیقه بمونه تا عمل بیاد.
تخم مرغو دو سه دقیقه با همزن دستی میزنیم تا یکم رنگش روشن بشه و کف کنه بعد ماءالشعیر و مایه خمیر عمل اومده رو به همراه ادویه ها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
آردو با نشاسته ذرت و بکینگ پودر خوب مخلوط میکنیم و تو چند مرحله به مایه تخم مرغیمون اضافه میکنیم.مایعی که بدست میاد نباید خیلی غلیظ یا خیلی رقیق باشه در آخر هم زعفرانو اضافه میکنیم.
مایمون آمادس قارچامونم بعد از شستن حسابی باید خشک بشن و آب نداشته باشن پیازمونم همینطور.
پیازمونو حلقه حلقه میکنیم و کنار میذاریم.
روغنو میذاریم تا خوب داغ بشه بعد قارچ و پیازو  تو مایمون میزنیم و داخلش سرخ میکنینم بعد از اینکه پفکی و طلایی شد رو دستمال جذب روغن میذاریم تا روغن اضافش گرفته بشه.
حالا این خوشمزه های جذاب آمادن که تو ظرف سروتون بچینید و تزئین کنید و با هر نوع سسی که دوست دارید نوش جان کنید❤ این مایه برای جوجه چینی هم فوق العادس👌
3 سال پیش در تاریخ 1400/07/20 منتشر شده است.
441 بـار بازدید شده
... بیشتر