ترشی انبه پادشاه ترشی ها

MrFoodx
MrFoodx
326 بار بازدید - 2 ماه پیش - ترشی انبه زعفرانی.بدون اغراق ترشی
ترشی انبه زعفرانی
.
بدون اغراق ترشی انبه پادشاه ترشی هاست . حتی یک لحظه در امتحان کردن این ترشی شک‌نکنید .
روش‌های مختلفی برای درست کردن این ترشی وجود داره . استفاده از روغن زیتون در اخرای پخت و‌همچنین استفاده از کشمش. حذف عسل و زعفران و یا استفاده از شکر برای بالانس تند و‌تیزی سرکه ولی پیشنهاد من درست کردن این ترشی با این مواد اولیه هست .

مواد لازم:
مرحله اول:
انبه سبز و کال ۳ کیلو
زرد چوبه ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق غذاخوری
استراحت در محیط اشپزخانه و‌پشت پنجره به مدت ۲۴ ساعت .
مرحله دوم:
سیر ۱ بوته
فلفل قرمز تند یا شیرین ۳ عدد
فلفل تند خشک تند  مقدار لازم یا فلفل عنابی ۱۰ عدد
قیصی ۱۰ عدد
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری سرپر یا ۴ قاشق غذاخوری شکر
ادویه ها:
تخم گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند ۱ قاشق  مربا خوری
سیاه دانه ۱.۵  قاشق غذاخوری
ادویه کاری ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

سس انبه:
۱ پیمانه انبه
۳ حبه سیر
فلفل تند تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ترکیب تهم گشنیز و فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری
سرکه سفید ۱/۳ پیمانه

.
نکات مهم:
از زمانی که تمام مواد ترشی به سرکه در حال جوش اضافه شد تا دوباره به جوش بیاد ۲ دقیقه باید روی حرارت بماند .
تا زمانیکه به ارامی سرد بشه و داخل شیشه های مورد نظرتون بریزین
داخل یخچال ترشی را نگهداری کنید .
بجای عسل از شکر میتوانید استفاده کنید .
(برای هر پیمانه سرکه ۱ قاشق غذاخوری )
دویتانی که دوست دارن به ترشی روغن اضافه کنند  ۱/۲ پیمانه روغن زیتون دز زمان اضافه کردن سس انبه اضافه کنند.
شکر در زمان ریختن ادویه اضافه شود.
2 ماه پیش در تاریخ 1403/03/14 منتشر شده است.
326 بـار بازدید شده
... بیشتر