برگه آلوی شابلون به راحت ترین روش

آشپزی با نارگل Ashpazi ba Nargol
آشپزی با نارگل Ashpazi ba Nargol
1.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - این میوه تابستانی پر آب
این میوه تابستانی پر آب به دلیل خواص فراوانی که دارد، برای مصارف غیر فصلی و ماندگاری بیشتر، آن را خشک می‌کنند. اگر آلو را در خانه خشک کنید، علاوه بر اینکه از سلامت آن اطمینان پیدا می‌کنید بلکه در هزینه‌ها نیز صرفه جویی خواهید کرد، ولی خشک کردن این میوه مانند سایر میوه‌ها به آسانی انجام نمی‌شود و نیاز به تکنیک‌های خاصی دارد.
#dried_plum
#برگه_آلو
#الو_خشک
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/19 منتشر شده است.
1,250 بـار بازدید شده
... بیشتر