Turkish Lokum طرز تهیه لوکوم ترکی با طعم پرتقالی فوق العاده لطیف و خوشمزه

Tasty Land
Tasty Land
طرز تهیه لوکوم پرتقالی فوق العاده خوشمزهمواد لازم برای لوکوم:آب ۳ پیمانه شکر ۳ پیمانه آب ...
طرز تهیه لوکوم پرتقالی فوق العاده خوشمزه


مواد لازم برای لوکوم:


آب ۳ پیمانه

شکر ۳ پیمانه

آب پرتقال ۱ پیمانه

پودر نشاسته ذرت ۱ پیمانه

رنده ۲ عدد پوست پرتقال

نصف برش پرتقال



مواد لازم برای روکش لوکوم:



پودر نشاسته نصف پیمانه

پودر نارگیل نصف پیمانه



طرز تهیه:

در ابتدا آب و شکر را روی شعله متوسط رو به زیاد گذاشته و نصف برش پرتقال را به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شکر در آب حل شود. در این فاصله مواد نباید به جوش بیایند. در همین فاصله پودر نشاسته را با آب پرتقال مخلوط کرده و به خوبی هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند سپس نصف برش پرتقال را از اب و شکر خارج می کنیم و مخلوط آب پرتقال و نشاسته را به آرامی اضافه می کنیم و شعله گاز را زیاد میکنیم تا به جوش بیاید و غلیظ شود. تقریبا ۴۵ دقیقه طول میکشد.



سپس رنده پوست پرتقال را اضافه میکنیم و می گذاریم تا همراه مواد بپزند و نرم شوند. انقدر باید مواد بجوشند تا آب آن به خوبی خشک شود و مواد یکدست شوند. وقتی مواد را هم میزنیم باید از کناره قابلمه یکدست جدا شوند. اگر در این مرحله آب به خوبی خشک نشود پس از برش زدن لوکوم ها آب می اندازند. پس از مناسب شدن غلظت شعله را خاموش کرده و مواد را داخل قالب که چرب کردیم یا سلفون کشیدیم میریزیم و میگذاریم خنک شوند و سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم. اگر عجله ندارید می توانید یک شبانه روز داخل یخچال بگذاریم تا بماند.

بعد از این مدت مواد را از قالب خارج کرده و روی سطحی که مخلوط پودر نارگیل و نشاسته ذرت ریختیم برمی گردانیم و با کاتر یا کارد برش می زنیم. لبه کارد یا کاتر را چرب می کنیم تا لوکوم ها به کاتر یا کارد نچسبند. سپس دور تا دور هر قطعه لوکوم برش خورده را در مخلوط نشاسته و پودر نارگیل می‌زنیم. امیدواریم این لوکوم خوشمزه را در منزل درست منید و نوش جان کنید و از طعم فوق العاده اون لذت ببرید.



این لوکوم تا یکماه نیز در یخچال می توان نگه داشت. می توانید مغز دلخواه خود را به لوکوم اضافه کنید

همه توضیحات ...