Angku Kueh with Mung Bean Paste |绿豆沙翡翠龟糕

Kathrine Kwa
Kathrine Kwa
55.2 هزار بار بازدید - پارسال - ► Facebook Page:
► Facebook Page: www.facebook.com/KathrineKwaBakingTutorial/?epa=SE… ► Instagram: www.instagram.com/katherinekwa/ ► Support my recipe book :kathrinekwa.com/ Ingredients for skin (皮料): 250g (2 cups) glutinous rice flour (糯米粉) 1 tbsp tapioca starch (木薯粉) 2 tbsp caster sugar (细砂糖) 2 tbsp cooking oil (油) 150ml boiling water(沸水) 60ml water (清水) A drop of pandan essence (香兰香精) Filling (馅料): 200g split yellow bean(绿豆片) 70ml water (水) 110g caster sugar (细砂糖) 1/4 tsp salt (盐) 2 tbsp fried shallot oil (炸葱油) Angku Kuih 红龟糕   • 红龟粿 Kuih Angku / Angku Kueh  
پارسال در تاریخ 1402/02/07 منتشر شده است.
55,277 بـار بازدید شده
... بیشتر