SA - E09 - مهم ترین اجزاء دستگاه تقطیر خانگی

iFerment
iFerment
2.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - رفقا ❤️درود بی کران❤️لینک این
رفقا ❤️درود بی کران❤️
لینک این ویدئو برای اشتراگ گذاری:
SA - E09 - مهم ترین اجزاء دستگاه تقطی...

توی این ویدئو درباره اجزاء اصلی دستگاه تقطیر صحبت کردیم و خیلی گذرا گفتیم که کدوم قطعات برای یک تقطیر خانگی حرفه ای نیازه و کدام قطعات بودنش میتونه کار مارو ساده تر کنه.
اطلاعات تخصص تر برخی از این قطعات رو در اپیزود های بعدی بهشون خواهیم پرداخت.

!!!راستی
💯🆘مثل گذشته هم  ویدئو رو براتون بخش بخش جدا کردم😱
======================
Time Stamps:
00:00 Intro
00:29 منبع گرمایش
01:26 چرا قطعات استیل؟
02:56 دیگ  تقطیر
09:20 سینی کف دیگ و مزایای آن
10:29 دیگ تقطیر به عنوان ظرف تخمیر
12:12 برج تقطیر
12:55 برج تقطیر به عنوان فیلتر کربن فعال
13:14 ایزوله کردن برج تقطیر و دلایل آن
14:10 کندانسور
15:15 زانو 90 درجه
16:16 دفلگماتور
17:31 منقاری
18:47 ورود به معرفی قطعات جانبی
19:20 سایت گلس
20:30 شیر پروانه ایه
21:17 توری کوچک
21:40 جین بسکت
22:18 سخنان پایانی
22:54 پایان
======================
لینک های مربوط به مفاهیم فورشات، هد، تیل و هارت
S01 - E04 - Raisin Brandy - قسمت چهار...
S01 - E05 -   قسمت پنجم (تقطیر دوم به...
======================
برای سفارش و مشاوره در زمینه دستگاه های تقطیر به پیج های  اینستاگرام

Instagram: olgastill.ir

و یا در تلگرام به ایدی های:
https://t.me/S_a_m_o_g_o_n
پیام دهید
======================
برای خرید مواد اولیه و ابزارآلات برای  تخمیر و تقطیر به آدرس های زیر مراجعه کنید.
Instagram: goldenfermentation
https://t.me/GoldenFermentation
======================

مرسی که با من همراه هستید
میدونم، خیلی ها این روش کار (تخمیر، تقطیر و ...) من رو میبرن زیر سوال، چون با روش سنتی کاملا فرق داره.
ولی خوبه که بدونیم با پیشرفت علم ما روز به روز تجربه مون هم بیشتر میشه و انجام این روش برای یکبار هزینه چندانی با روش سنتی نداره اما وقتی از کیفیت محصول نهایی شگفت زده شدید مسلما بارها تکرارش خواهید کرد.
✅هرچند که من روش سنتی رو زیر سوال نمیبرم و هدف اینه که اشتباهات رایج رو از روش های سنتی و نوین حذف کنم😜
همچنین یادمون نره که 2 قرن پیش هم 🦷مسواک زدن و نخ دندون و دهان شویه مرسوم نبوده، آیا الان ما باید با سنت آنها پیش بریم؟🤢

✅به هر حال خوشحال میشم کامنت بگذارید و نظرات خودتون رو با بقیه به اشتراک بگذارید
فحش هم دوست داشتید بدید باعث پیشرفت من میشه
======================
⚠️اگه سوال، نظر یا انتقادی داری زیر هر ویدئو کامت بزار تا من همونجا پاسخ بدم و یا توی ویدوئوهای بعدی شفاهی در مورد صحبت کنم.
⚠️میتونی از سیستم تخمیر و تقطیرت برام فیلم با کیفیت بفرستی تا توی ویدئوهای بعدی با ذکر نام و یا بدون نام درباره کارِت نظر بدم. کافیه توی اینترنت یه جایی آپلودش کنی و لینک دانلودش رو برام تو کامت بزاری یا تو اینستاگرام دایرکت کنی😆
======================
کجاها منو میتونی پیدا کنید؟
https://t.me/iferment
Instagram: ifermentt
======================
با معرفی من به دوستات 🪓هم از من حمایت کن😊 و هم دوستات رو با تخصصی ترین کانال آموزشی مشروب سازی آشنا کن🤩
💪🏼حمایت تو باعث میشه آموزشای خفن تری درست کنم😘
======================
CopyRight
هر گونه کپی برداری با ذکر منبع مجاز است اما در  صورتی که نامی از ما برده نشه و یا لوگوی ما از ویدئو برش بخوره تمام تلاشم رو میکنم که حقم رو از حلقومتون بکشم بیرون😡
======================
#هیدرومتر #شیرینی_سنج #آبسنجی #آبسنج #الکل_سنجی #محاسبه_میزان_الکل #مشروب #شراب #آبجو #ویسکی  #سایدر#مید #پلاتو #چگالی #چگالی_نسبی #SG #FG #OG #ABV #Brix #strawberry #cider #Straberry_Cider #توت_فرنگی #توتفرنگی #سایدر #سایدر #سایدر_توت_فرنگی #سایدر_توتفرنگی #تشتک #تشتک_زن #تشتک_زن_چکشی #بطری #پملپ #چوب_پنبه #دستگاه #دستگاه_تقطیر #برج_تقطیر #دفلگماتور #کندانسور #سایت_گلس #دیگ #دیگ_تقطیر #دیگ_تخمیر #مشینگ #عصاره_گیری #کلمپ
2 سال پیش در تاریخ 1401/07/03 منتشر شده است.
2,366 بـار بازدید شده
... بیشتر