طرز تهیه کباب برگ خانگی لطیف و آبدار #SagharNejad#کباب

Saghar Nejad
Saghar Nejad
213 بار بازدید - 3 سال پیش - طرز تهیه کباب برگ خانگی
طرز تهیه کباب برگ خانگی لطیف و آبدار برای ۴ نفر
اگه از ویدیو خوشت اومد و دوس داری هر وقت ویدیو میزارم متوجه بشی لطفا منو سابسکرایبم کن و بعد زنگوله کنارشم بزن و ‌گزینه همه رو فعال کن😍

کباب برگ یکی از انواع کباب های قدیمی و سنتی ایران هست که بخاطر اینکه از گوشت یکدست تهیه میشه بعنوان یکی از گرونترین و مجلسی ترین کباب ها شناخته میشه و معمولا در رستوران‌ها سرو میشه.

برخلاف تصور تهیه این کباب اونقدرام سخت نیس، فقط لازمه فوت و فنش رو یاد بگیری و براحتی خودت درستش کنی

(یادت باشه برگِ خوب باید تو دهن مثل حلوا آب بشه و سفت و لاستیکی نباشه)
.
.
مواد لازم:
گوشت فیله گوساله ۱ کیلو
فلفل سیاه ½ ق‌چ
پیاز ۳ عدد
نمک بقدر دلخواه
کره ۱۰۰ گرم
زعفرونِ غلیظ دم شده ۱ ق‌غ
روغن زیتون ½ پیمانه
گوجه فرنگی ۴ عدد
نکته📛 میشه از راسته گوسفندی هم استفاده کرد
.
.
طرزتهیه:
✔️ فیله رو با چاقوی تیز و از پهنا به دو قسمت مساوی تقسیم کن
⬅️ حالا جوری گوشت رو سفره یا قبضه کن که ضخامت گوشت کمتر از ۱ سانت بشه
(سعی کن تا ته بازش نکنی که جدا بشه ولی اگه هم جدا شد عیبی نداره)

✔️ پیازها رو با رنده خیلی ریز رنده کن و آبشو با فشار دست بگیر
⬅️ حالا تو یک ظرف، روغن زیتون، آب پیاز و فلفل رو مخلوط کن
⬅️ گوشت رو بریز تو ظرف و بخوابون تو مواد و با دست همه جاشو حسابی آغشته کن
⬅️ حالا درب ظرف رو بذار و اونو یه روز تو یخچال قرار بده تا نرم بشه

✔️ بعد از 24 ساعت گوشت هارو بیار بیرون و منظم رو تخته بچین و با پشت کارد گوشت رو بکوب تا ضخامتش به کمتر از نیم سانت برسه

✔️ حالا به اندازه ای که میخوای پهنای پایین کباب بشه یک قطعه جدا کن (حدود ۴ الی ۵ انگشت)
⬅️ اون قطعه را بذار کنار و قطعات بعدی رو مثل ویدیو به ترتیب با ۳ و ۲ انگشت برش بزن تا کباب شکل برگ بشه

⬅️ حالا با دست نگه دار سپس سیخ رو کم کم فشار بده تا گوشت ها وارد سیخ بشن
⬅️ در آخر دو طرفش رو با کنار کارد صاف و یکدست کن

نکات📛
1️⃣ وزن کباب برگ معمولی ۱۲۰ گرم و کباب برگ مخصوص ۱۶۰ گرم هست
2️⃣ طول کباب ۲۵ الی ۳۰ هست

✔️ حالا منقل رو آماده کن
نکات📛
1️⃣ زمانی کباب کردن رو شروع کن که ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشن
2️⃣ اگه ذغال ها خام باشن کیفیت کباب پایین میاد

✔️ سیخ ها رو روی منقل با حرارت ملایم بچین
⬅️ یکم صبر کن تا گوشت خودشو بگیره و رو سیخ نچرخه بعد سیخ ها رو بچرخون تا کباب به صورت یکدست کباب بشه

✔️ حالا کره را تو یک کاسه کوچک آب کن و زعفرون رو اضافه و مخلوط کن
⬅️ در میانه پخت کباب، سس کره رو با قلمو روی کباب ها بمال تا کباب لذیذتر بشه و اینکه خشک هم نشه
(کباب باید کمی آبدار باشه)

✔️ بهترین زمان برای نمک زدن به گوشت در اواسط پخت اون هستش

✔️ حالا گوجه ها رو از وسط نصف کن و سیخ بزن و بذار کنار منقل تا آروم کباب بشن

✔️کبابها رو پس از آماده شدن مستقیما روی برنج قرار بده و با جعفری و پیاز خلال شده و گوجه کبابی نووش بفرما

نکات📛
1️⃣ کباب برگ رو نباید هیچ وقت لای نان قرار داد چون آب و چربی گوشتِ کباب به خورد نان میره و خشک میشه
2️⃣ نکته تهیه کباب خوب انتخاب گوشت اون هست که باید نرم باشه
(اگر گوشت تازه هست اونو تو یخچال بذار و ۳روز صبر کن تا حسابی بیات و رسیده بشه)

3️⃣ علت سفت شدن کباب برگ استفاده از گوشت بیات نشده هست
.
.
⁉️تا اینجای کار شیشلیک خفن تر بود یا برگ؟
.
.
کپی حتی با ذکر منبع ممنوع⛔️

#کباب_ساغر #ساغرنژاد #آشپزی_کنیم
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/22 منتشر شده است.
213 بـار بازدید شده
... بیشتر