😎 آموزش رایگان نگارش انگیزه نامه ای جهت اخذ بورسیه و پذیرش تحصیلی (تضمینی)

BOURSIEPLUS
BOURSIEPLUS
3.4 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - در این  مصاحبه  به صورت
در این  مصاحبه  به صورت تخصصی نحوه نگارش یک انگیزه نامه اختصاصی جهت اخذ بورسیه های تحصیلی و مهاجرت و اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر آموزش داده شده است.

انگیزه نامه که Motivation Letter یا Statement of Purpose یا personal statement نیز خوانده می‌شود، متنی است که توسط متقاضی پذیرش در یک دانشگاه (یا فرصت شغلی) نگارش شده و در آن سعی می‌ شود که هیئت پذیرش براساس نوشته‌ های موجود در آن، تحت تاثیر قرار گرفته و متقاعد شود که نویسنده انگیزه نامه، فردی مناسب برای آن موقعیت تحصیلی (یا کاری) می ‌باشد. از این رو جای تردیدی وجود ندارد که انگیزه نامه یکی از مهم‌ترین بخش‌ های اپلای شما قلمداد می‌شود. به خصوص اگر خواهان بورسیه تحصیلی بوده و یا سعی در اخذ فلوشیپ یا گرنت داشته باشید، انگیزه نامه اهمیت مضاعفی پیدا خواهد کرد. به همین جهت در زیر برخی از نکات مفید و دستور العمل های مورد نیاز برای نوشتن یک انگیزه نامه عالی (به خصوص برای اخذ بورسیه تحصیلی) را بیان می کنیم. این مراحل شامل فرآیندهای قبل از نوشتن نامه، در حین نوشتن نامه و مرحله حیاتی بررسی کار خواهد بود.

سوالاتی که در یک انگیزه نامه باید به آن پاسخ بدید
چرا قصد تحصیل در این دانشگاه را دارید؟
چرا قصد تحصیل در این رشته را دارید؟
چه چیزی درباره این دانشگاه یا کالج برای شما جذاب است که انتخاب کردید؟
تجربه شما در زمینه رشته ای که برای آن در حال اقدام هستید، چقدر است؟
قصد بدست آوردن چه تجربیات جدیدی در این دانشگاه دارید؟
بعد از پایان تحصیل چه برنامه دارید؟
آیا می­‌خواهید بدنبال کار آکادمیک و علمی هستید یا به دنبال شغل و کسب و کار هستید؟
آیا قصد انجام کار تحقیقاتی با استاد خاصی را دارید؟ در صورتی که پاسخ شما بله است باید آنها را نام ببرید.
آیا توانایی خاصی دارید که به درد برنامه ‌های علمی دانشگاه بخورد؟
جدا از تحصیل و کار، تفریحات و علاقه‌مندی ‌های ‌شما چیست؟
چه ویژگی خاصی دارید که لازم است دبه دانشگاه اطلاع دهید؟

ساختار انگیزه نامه چگونه است؟
مهم‌ترین بخش هر نامه‌ای بدنه آن است که اصل مطلب در آن بیان شده و ساختار موزونی دارد. در یک انگیزه نامه استاندارد، بدنه بایستی به ترتیب از قسمت‌های زیر تشکیل پیدا کرده باشد:

1. شروع
از آنجا که انگیزه‌نامه شما همراه با ده‌ ها و شاید صد‌ها انگیزه‌نامه دیگر در اختیار چند تن از اساتید بخش پذیرش دانشگاه قرار می‌گیرد، سعی کنید مطلب خود را با حداکثر گیرایی و جذابیت شروع کنید. هر چند باید از مطالب  بی ارتباط با موضوع انگیزه‌نامه پرهیز کنید ، با این حال سعی کنید اشتیاق خود را به تحصیل در دانشگاه مقصد مورد نظر به خوبی شرح دهید. شما می‌توانید مطلب خود را با استفاده از  ضرب المثل‌ و یا سخنان الهام بخش (ترجیحا در زمینه تحصیلی مورد نظر) با ارزش تر نمایید اما توجه کنید، مهمترین نکته نشان دادن علایق واقعی شما است. پس سعی کنید از انگیزه‌های خود در کودکی و شور و علاقه محسوس خود به دانشگاه صحبت کنید.

2. سابقه‌ تحصیلی

در این بخش باید با توجه به گذشته علمی خود به کمیته پذیرش نشان دهید که فردی مناسب برای آن فرصت تحصیلی به‌خصوص هستید. از نمرات {احیانا} بالای خود (به‌خصوص در دروس مرتبط) بگویید و ثابت کنید که گذشته‌ای قابل قبول داشته و فردی تلاشگر در عرصه آکادمیک هستید. نشان دهید که فردی با سابقه تحصیلی شما، به خوبی از پس گذراندن دوره‌های آکادمیک در فرصت‌های آتی نیز برمی‌آید. اگر نقاط ضعفی هم دارید (مثل نمرات پایین) سعی کنید دلیلی منطقی برای آنها ذکر کرده و خاطرنشان سازید که در یک شرایط عادی احتمال تکرار دوباره نتایج ضعیف وجود نخواهد داشت.

3. دلایل انتخاب مقصد موردنظر

بسیار مهم است که دلایل خود برای انتخاب آن موقعیت خاص، آن دانشگاه و آن کشور مدنظرتان را بیان کنید. مشورت با افراد خبره در این زمینه می‌تواند به پخته شدن دیدگاهتان کمک کند. فراموش نکنید که دانشگاه‌ها و کمیته‌های پذیرش آنها اهمیت زیادی به این بخش از انگیزه نامه داده و دلیل انتخاب دانشگاه خود توسط یک دانشجوی بین‌المللی را در کانون توجه خود قرار می‌دهند، از این رو بهتر است که در این باره اطلاعات مناسبی گردآوری کرده و با زبانی مناسب به بیان آنها بپردازید. همچنین جدا توصیه می‌کنیم که از تملق گویی نسب به دانشگاه یا کشور خاص پرهیز کرده و صرفا به بیان تناسب خواسته‌های علمی خود و پوزیشن تحصیلی ارائه شده بپردازید.

4.  بیان تجربیات مرتبط (آکادمیک و شغلی)

پس از توضیح پیرامون سوابق تحصیلی خود، نوبت به توضیح پیرامون تجربیات مرتبط با موقعیت تحصیلی مدنظر می‌رسد. تمامی تجربیات مرتبط خود را نام ببرید، از پروژه‌ها و کارهای تحقیقی خود در کارشناسی بگویید، از کارآموزی ، تجربه کار صنعتی، کارگاهی، نشریه‌ها و دیگر فعالیت های داوطلبانه که برای ارتقای سطح علمی خود در این زمینه انجام داده اید، بنویسید. بسیار مهم است که چیزی را به رخ نکشید، بلکه تجربیات خود را تحلیل کرده و مطالب مفیدی را که از این تجربیات یاد گرفته‌اید مطرح کنید. روش تحلیل تجربیات از خود تجربیات پر اهمیت‌تر است.


همچنین عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه نگارش انگیزه نامه و یا دانلود نمونه انگیزه نامه می توانند از طریق این لینک اقدام کنند:
https://boursieplus.ir/?p=5310


همچنین جهت ثبت سفارش نگارش و ویرایش انگیزه نامه می توانید از طریق این لینک اقدام نمایید:
https://boursieplus.ir/product/sop/

تایم لاین  ویدیو:
00:00 معرفی کارشناس مجموعه
1:42 انگیزه نامه چیست؟
4:20 تعداد صفحات انگیزه نامه چه مقدار باشد؟
7:10 آیا یک انگیزه نامه برای همه دانشگاه ها می توان استفاده نمود؟
12:28 در انگیزه نامه به چه سوالاتی باید پاسخ داده شود؟
18:50 مهارت های مورد نیاز جهت نگارش انگیزه نامه چیست؟
21:18 راهکارهای بهبود کیفیت انگیزه نامه
23:00 استفاده از گرامرلی مناسب است یا خیر؟
29:30 پیشنهادات آخر
#انگیزه_ نامه
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/22 منتشر شده است.
3,450 بـار بازدید شده
... بیشتر