همه چیز درباره عرفان سرخپوستی

Cave
Cave
2.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - دون خوان کیست و عرفان
دون خوان کیست و عرفان سرخپوستی چیست؟
برای تماشای ویدیوهایی متفاوت درباره فلسفه، دین و مسائل مربوط به آفرینش، حتما با استفاده از این لینک به کانال غار سابسکرایب کنید: @caveyoutubechannel
میترا عجیب ترین خدای باستان Mitra: میترا عجیب ترین خدای باستان Mitra
ما همه درون خدا زندگی می کنیم: ما همه درون خدا زندگی می کنیم
خدایا شکرت یعنی چه؟: خدایا شکرت یعنی چه؟
آیا خداوند ما را عذاب میکند؟: آیا خداوند ما را عذاب میکند؟
بهترین راه شناخت حقیقت چیه؟: بهترین راه شناخت حقیقت چیه؟
خدا کیست؟ | Who is the God? : خدا کیست؟ | Who is the God?
در این ویدیو سعی می کنیم پاسخگوی این سوالات باشیم:
عرفان سرخپوستی چیست؟
دون خوان کیست؟
مفهوم عرفان سرخپوستی چیست؟
کارلوس کاستاندا چیست؟
خدا در عرفان سرخپوستی کیست؟
مراحل عرفان سرخپوستی چیست؟
عرفان طبیعت گرا یعنی چه؟
طرفداران عرفان سرخپوستی چه کسانی هستند؟
چطور عرفان سرخپوستی را یاد بگیریم؟
تفاوت عرفان سرخپوستی با دیگر عرفان ها چیست؟
عرفان چیست؟
در این ویدیو میخواهیم به یکی از عجیب ترین این عرفان ها بپردازیم. راه و روشی که در سالهای اخیر همه گیر شده و سر و صدای بسیاری به پا کرده است. عرفان سرخپوستی و تعلیمات دون خوان!
اینطور که از بررسی ها پیداست، عرفان سرخپوستی از نوع عرفان های طبیعت گراست؛ به این معنا که آنها معتقدند که سالک باید نشانه های حقیقت را در طبیعت جستجو کند.
شهود برای او مفهومی است که در تماس مستقیم با طبیعت معنا پیدا میکند.
انسان باستان برای کشف حقیقت، دست به شناخت طبیعت زد. یکی از ابتدایی ترین کارهای او جان بخشیدن به عناصر طبیعی و قائل شدن روح برای آنها بود. در نتیجه انسان توانست به نوعی با نیرو و جریان حیات بخش مرموز در طبیعت، ارتباط برقرار کند و از این طریق بتواند به معنای جهان و سرچشمه یعنی خداوند نزدیک شود.
کی از عرفان هایی که بر این مبنای باستانی در آمریکای جنوبی شکل گرفت، همان عرفان تمدن تولتک، در آمریکای جنوبی و مکزیک امروزی است. این روش شناخت که از معروف ترین عرفان های غربی به حساب می آید، به عرفان عقاب یا جادوگری هم مشهور است.
اما آشنایی جهانی با این عرفان کمتر از نیم قرن است که اتفاق افتاده است. پیش از این، استادان معنوی سرخپوست، این دانش را نزد خود نگه داشته و سینه به سینه به فرزندان خود منتقل میکردند.
اما دون خوان یا همان استاد معنوی به کارلوس کاستاندا چه چیزهایی را آموزش داد؟
با بررسی کتاب های کاستاندا موارد بسیاری از تعلیمات و آموزه های عرفانی را میتوان پیدا کرد؛ اما بطور کلی شاید بتوان عرفان ساحری او را در دو محور اصلی معرفی کرد :
1. بصیرت  و 2.اقتدار
منظور از بصیرت دیدن حقایق پنهان دنیا و طبیعت است. بصیرت، آمادگی دریافت ظرفیت ها و حقیقت پدیده های طبیعی است، که اگر کسی به آنها دست پیدا کند، راه استفاده از نیروی طبیعت به روی او گشوده میشود و میتواند با کمک اراده ی خود از این نیروها بهره مند شود
و اما منظور از اقتدار چیست؟ در این عرفان برای کشف حقیقت و پیشرفت کردن، راه ها و مراحلی باید طی شود. یکی از این مراحل، مرحله ی مرد جنگی است. اگر کسی در این مرحله موفق به شکارهای معنوی درستی بشود، به اهل شناخت و انسان خردمند تبدیل میشود. و این اولین مرحله ی جادوگری است. یعنی کسی که دنیا را متوقف کرده و نیروهای جهان را به کار میگیرد و با آنها همراه میشود.
در این عرفان هم مشابه بسیاری از عرفان های دیگر، اعتقاد اصلی بر این است که هرچه که میبینیم و میشنویم، چیزی جز یک رویا نیست. ذهن ما هر روز و هرشب در حال رویا دیدن است.
این عرفان هدف کلی را در رسیدن به آرامش، عشق و بینش معنوی معرفی میکند و معتقد است که برای رسیدن به آن باید بر آگاهی خود تسلط داشته باشیم؛ یعنی باید بدانیم از کجا آمده ایم و به دنبال چه میگردیم؟ این آگاهی باعث میشود که غبار اطراف ذهن ما کمرنگ شود و انسان متوجه شود که در حال دیدن رویاست.
تسلط بر دگرگونی و تسلط بر عشق نیز، تکنیک های لازم برای رسیدن انسان به هدف اصلی در زندگی است. این عرفان معتقد است که در مرحله ی تسلط بر عشق، ما با روح طبیعت و با الوهیت همسو میشویم و اراده ی طبیعت یا سرچشمه ی اصلی، همان اراده ی ما میشود.
با بررسی دستورالعمل های آنها نیز میتوان شباهت های بسیاری را به عرفان های شرقی و خاورمیانه پیدا کرد. اینکه آنها توصیه میکنند که با کلام خود گناه نکنید، چرا که کلام نیرویی برای خلق و آفرینش است.
هیچ چیز را به خود نسبت ندهید؛ چرا که سرچشمه ی همه چیز نیروی الهی است و انسان تنها قطره ای از این دریاست.
همواره بیشترین تلاش خود را به کار گیرید که در نهایت احساس پشیمانی نکنید؛ چرا که بهترین حالت این است که انسان از خود راضی باشد.
و در نهایت هیچگاه تصورات باطل نکنید، چرا که غم ها و اندوه ها تماماً ریشه در خیالات و تصورات ما دارند.
#cave  #غار #کانال_غار #cave_channel #god #خدا #don_khuan #mythism
افلاطون میگفت که همه ی ما داخل یک غار نشستیم، در حالی که ما رو رو به دیوار غار زنجیر کردن، نور از پشت به ما و چیزهای مختلفی که داخل غار هستن، برخورد میکنه و ما فقط سایه های اون رو روی دیوار غار میبینیم
ما سایه هایی از حقیقت رو میبینیم، در حالی که حقیقت بیرون غاره
ما دنبال اینیم از غار خارج بشیم، اگه شما هم همین هدف رو دارین یا دلتون میخواد بدونید بیرون غار چ، کانال غار رو سابسکرایب کنید و زنگوله رو فشار بدید
2 سال پیش در تاریخ 1401/07/18 منتشر شده است.
2,212 بـار بازدید شده
... بیشتر