خوراک دل و جگر با عباس ماهوتچی | طرز تهیه خوراک دل و جگر
590 بار بازدید -
2 سال پیش
-
خوراک دل و جگر با
خوراک دل و جگر با عباس ماهوتچی | طرز تهیه خوراک دل و جگر |
Heart and liver food | Kalp ve karaciğer gıda
کف روی جگر را بعد از ۵دقیقه پخت کاملا خارج کنید و دور بریزید
زمانیکه جگر داخل آب هست باید کاملا نیم پز باشد و نباید سفت بشود
زمانیکه داخل ماهیتابه قرار میگیرد باید و با مواد حرارت میبیند باید حالت ارتجاعی و نرم داشته باشد و نباید سفت بشود
بعد از پخت ۵دقیقه زمان بدهید و سپس سرو کنید
میتوانید از مقداری کنجد در این غذا استفاده نمایید
دل ها را زمان شستن چاک داده و کاملا داخل آن را شسته و از تخلیه شدن خون های لخته شده مطمن شوید
نگران پخت همزمان دل و جگر نباشید در این روش همزمان آماده میشود
این غذا قابلیت سرو با نان و برنج دارد
سرآشپز عباس ماهوتچی
2 سال پیش
در تاریخ 1401/05/31 منتشر شده
است.
590
بـار بازدید شده