خوراک دل و جگر با عباس ماهوتچی | طرز تهیه خوراک دل و جگر

Chef Abbas Mahoutchi
Chef Abbas Mahoutchi
590 بار بازدید - 2 سال پیش - خوراک دل و جگر با
خوراک دل و جگر با عباس ماهوتچی | طرز تهیه خوراک دل و جگر | Heart and liver food | Kalp ve karaciğer gıda کف روی جگر را بعد از ۵دقیقه پخت کاملا خارج کنید و دور بریزید زمانیکه جگر داخل آب هست باید کاملا نیم پز باشد و نباید سفت بشود زمانیکه داخل ماهیتابه قرار میگیرد باید و با مواد حرارت میبیند باید حالت ارتجاعی و نرم داشته باشد و نباید سفت بشود بعد از پخت ۵دقیقه زمان بدهید و سپس سرو کنید میتوانید از مقداری کنجد در این غذا استفاده نمایید دل ها را زمان شستن چاک داده و کاملا داخل آن را شسته و از تخلیه شدن خون های لخته شده مطمن شوید نگران پخت همزمان دل و جگر نباشید در این روش همزمان آماده میشود این غذا قابلیت سرو با نان و برنج دارد سرآشپز عباس ماهوتچی
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/31 منتشر شده است.
590 بـار بازدید شده
... بیشتر