طرز تهیه “خورش بامیه” با طعمی فوق العاده - طرز تهیه خورشت بامیه اصیل جنوبی خوشمزه و مجلسی با گوشت

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
1.1 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - “خورش بامیه” یکی از انواع
“خورش بامیه” یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود.
خورش بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر بامیه است.
خورشت بامیه، از خورشت‌های سنتی ایرانی است که با گوشت و بامیه درست می‌شود و اصالتا به مناطق جنوبی ایران اختصاص دارد. بسیاری معتقدند که ایرانیان این خورشت را ابداع کرده‌اند تا از فواید بامیه بهره‌مند شوند. بامیه به‌صورت خام قابل استفاده نیست و نمی‌توان آن را در سالاد به کار برد؛ با این حال پخت آن با سایر موادغذایی، طعم بسیار بهتری به بامیه می‌دهد و باعث می‌شود غذایی سالم و فوق‌العاده خوشمزه داشته باشید.
😋😋😋😋😋😋😋😋😋


خب واسه درست کردن خورشتم بامیه مون
گوشت خورشتی داریم
بامیه ی  تازه و تمیز شده
گوجه فرنگی
پیاز
یه بوته سیر تازه که حبه ش کردیم
ادویه هامون شامل
پودر سیر و پیاز، ادویه گوجه ای، ادویه هفت قلم، پولبیبر و زردچوبه
نصف بسته تمرهندی
یه لیوان آب سرد
و یه لیوان زعفرون آب زعفرون
بریم که دست به کار بشیم
برای شروع داخل زودپز  روغن میریزیم که داغ بشه
و پیازی رو که خیلی ریز کردیم تو روغن در حدی که سبک و نیمه طلایی بشه سرخ میکنیم
و بعد گوشت خورشتی رو به پیاز اضافه و با شعله بالا تفت میدیم جوری که آب نندازه
وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد سیرای حبه شده رو ریز خرد میکنیم و  با گوشت و پیاز یه تفت اساسی میدیم جوری که عطر سیر و حس کنیم فقط اینکه نباید زیاد سرخ بشه والا سیر طعم تلخی به خودش میگیره
و حالا نوبت ریختن ادویه هاست
که به گوشت اضافه و یه تفت مختصر میدیم تا عطر خوش ادویه ها رو بتونیم استشمام کنیم

خب گوجه ها رو پوست کندیم و با گوشت کوب برقی پوره و میکس و حالا به  گوشتمون اضافه میکنیم  
و در آخر یه لیوان زعفرون و یه لیوان آب جوشیده سرد شده رو بهش اضافه و خوب هم میزنیم و زمانیکه شروع به جوشیدن کرد در زودپز و میبندیم تا با شعله مناسب گوشتمون خوب بپزه
خب بریم سر وقت بامیه ها
تو یه قابلمه آب در حال جوش بامیه هامون رو اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا شروع به جوشیدن کنه
اینکار باعث میشه لیزی اضافه بامیه گرفته بشه
همینکه چند تا قل زد ابکش ش میکنیم و میذاریم کنار تا خنک بشه
و میدیم سراغ تمر هندی
نصف یه بسته تمر هندی رو با یه لیوان آب مخلوط میکنیم تا خودش و تو آب باز کنه
و در نهایت صاف ش میکنیم
تو این خورشت از تمر بعنوان چاشنی استفاده میکنیم که یه طعم ترشی ملایمی به خورشتمون میده و به این صورت یه لیوان تمر هندی صاف شده داریم
خب بریم ببینیم اوضاع گوشت خورشتمون چطوره
به به خوب پخته و چه عطر و رنگیم داره
از اینجا به بعد گوشت پخته شده رو میریزیم داخل یه قابلمه و بامیه ابکش شده رو هم بهش اضافه میکنیم
و حالا تمر صاف شده رو هم میریزیم تو خورشتمون
و در اخر به اندازه مناسب پودر عصاره گوشت و یا نمک اضافه و کار ما دیگه تمومه و در قابلمه رو میذاریم تا با شعله ی ملایم بامیه بپزه و خورشتمون جا بیوفته
.
چلو خورشت بامیه ما آماده ست بپزید و نوش جان کنید و لذت ببرید

برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq

برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT

برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️

#ایستگاه_شکموها #IstgaheShekamoha
#آموزش_آشپزی
#خورش_بامیه
#خورشت-بامیه
#طرز_تهیه_خورشت_بامیه
#Okra
#KhoreshBamie
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/11 منتشر شده است.
1,145 بـار بازدید شده
... بیشتر