آموزش فرم دادن خامه قنادی 👌 + علت شل شدن خامه فرم گرفته شده

jungle food channel
jungle food channel
آموزش فرم دادن خامه قنادی 👌 + علت شل شدن خامه فرم گرفته شدهاگر خامه هات خراب میشه و موقع تزیین کیک هات دچار سردرگمی میشی، ح ...
آموزش فرم دادن خامه قنادی 👌 + علت شل شدن خامه فرم گرفته شده
اگر خامه هات خراب میشه و موقع تزیین کیک هات دچار سردرگمی میشی، حتما این ویدئو رو تا انتها نگاه کن که نکات کلیدی فرم گرفتن خامه قنادی برای تزیین کیک ها رو بهت آموزش دادم. بعد از دیدن این ویدئو از کیک پختن و تزیینش لذت میبری 😊
کیکش رو تو ویدئو بعدی بهتون آموزش میدم.
برای این کیک من 350 گرم خامه قنادی کولاک استفاده کردم. شما هر برندی که دوست دارید استفاده کنید.

بریم سراغ نکات فرم دادن:

ظرف و پره های همزن به هیچ عنوان خیس نباشه. چون خامه شل میشه.

خامه رو میتونید از شب قبل بذارید تو یخچال تا آروم یخش باز بشه. یا میتونید نیم ساعت الی 45 دقیقه قبل از شروع کار از فریزر در بیارید

و بذارید تو محیط آشپزخونه تا شبیه تو ویدئو بشه.

محیط کار اگر خیلی گرم باشه رو فرم دهی خامه تاثیر میذاره ، زود شل میشه و حباب میزنه.

خامه ای که هنوز فرم نگرفته اگه چند بار از فریزر بیون بیاد و بره تو فریزر چیزیش نمیشه. مثلا میخوای کیک درست کنی خامه رو از فریزر خارج میکنی بعد پشیمون میشی و دوباره میذاری تو فریزر

ولی خامه ای که فرم گرفت باید فورا استفاده بشه وگرنه دیگه به درد دیزاین کیک نمیخورهچون حباب میزنه یا شل میشه. فقط میتونید باهاش دسری چیزی درست کنید.

اگر همزن کوچیک دارید مثل همینی که من تو ویدئو دارم سعی کند بیشتر از نیم کیلو خامه رو یکجا باهاش فرم ندید چون خوب فرم نمیگیره یا همزن ممکن داغ کنه و بسوزه.

خامه ای که هنوز یخ داره رو به زور با همزن فرم ندید. همزنت میشکنه بعد میگی همزنم خوب نیود 😂

لایک و کامنت یادتون نره
کانال آشپزی روز رو هم ساب کنین که هر روز آموزش غذا، کیک و شیرینی، دسر و فستفودهای خوشمزه با بهترین رسپی های امتحان شده و با آسون ترین روش بهتون یاد میدیم. خوشحال میشیم با ما همراه باشید.

#فرم_دادن_خامه_قنادی
#علت_شل_شدن_خامه_فرم_گرفته_شده
#خامه_قنادی
#خامه_فرم_گرفته
#خامه
#فرم_دادن_خامه
#خامه_قنادی_کولاک
#خامه_کیک
#نکات

همه توضیحات ...