جیگر سوخاری ❤️ایستگاه شکمو ها

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
226 بار بازدید - 3 سال پیش - یاران مهربان سلام میخوایم با
یاران مهربان سلام میخوایم با هم یه تجربه کاملا متقاوت از راحت ترین و خوشمزه ترین سوخاری رو داشته باشیم که مطمینا اون دسته از عزیزانی که مشنری پر و پا قرص سوخاری هستن این رسپی میتونه خاطر نازنین شون رو تامین کنه پس بریم که دست به کار بشیم ما اینجا یه تیکه جیگر تازه گوساله داربم که پوست روش و کندیم و شستیمش و حالا با یه چاقوی تبز بصورت نوارای برش میزنیم ببینید قطرش انقدر باشه عاالیه اگر بزرگ بود نصفش میکنیم در رابطه با جیگر به این نکته توجه داشته باشید اول اینکه از جای مطمئن که جیگر کشتار روز رو میاره خربد کنید و تر و تازه باشه چون جیگر زود خراب میشه دوم اینکه بخواین که جیگر و براتون برش بدن تا خیالتون از سلامت بافت داخلی ش راحت بشه اگر از جیگر گوسفندی خواستید استفاده کنید حتما جوندار و بزرگ باشه که بتونید با مواد سوخاری کاورش کنید خب باقی جیگرم و نواری برش دادیم به این صورت حالا میریم مرحله بعد واسه کاور کردن جیگرا اینجا آرد گندم داربم و ادویه که شامل پودرسیر و پیاز ،فلفل سیاه،پاپربکا،پودر آویشن و ادویه گوجه تنوریه بعلاوه نمک به مقداری که جیگرا نمکی بشه همه رو میربزیم داخل آرد و خوب مخلوط ش میکنیم تو این سوخاری جیگر نیازی به مرینت نداره و همین ادویه ها عطر و طعم بینظیری بهش میده ازین مخلوط آرد و ادویه برای همه ی سوخاربهایی میتونید استفاده کنید خب تخم مرغامونم بهمراه کمی زعفرون دم کرده اونقدری هم میزنیم که از حالت لختگی در بیاد زعفرون علاوه بر عطر عااالی بوی زهم تخم مرغ و میگره تعداد تخم مرغ بستگی به حجم جیگر داره اینم از پودر سوخاری مون که بهتره ازین دونه درشتا باشه حالا میریم نوارای جیگر و کاور کنبم اول تو آرد ادویه دارمون میغلطونیمشون بعد داخل تخم مرغ زعفرونی و مجدد داخل آرد ادویه دار و باز با تخم مرغ پوشش میدیم و در نهایت با پودر سوخاری کاملا کاور میکنیم اون غلاف آرد و تخم مرغ یه حالت خمیری دور جیگر ایجاد میکنه که همونم باعث طعم عااالی و چسبندگی پودر سوخاری مون میشه ببینید که قشنگ شد حالا یه بار دیگه با هم ببینیم به همین راحتی همه جیگرا رو اماده میکنیم و یکساعت تو یخچال بدون اینکه روش و بپوشونیم استراحت میدیم تا پودر سوخاری قشنگ به سطح روش بچسبه که حین سرخ کردن ازش جدا نشه و اینم از سینی جذاب جیگر سوخاریمون که اماده شده تا بره تو روغن که اساسی بپزه و برشته و کریسپی و طلایی و برشته بشه داخل تابه ی کاملا داغ روغن میریزبم و وقتی به دمای مناسب رسید دونه دونه این دلبرای خوشمزه رو دوستانه میچینیم کنار هم تا با شعله متوسط رو به بالا همزمان با پختن جیگر سرخ بشن بافت جیگر جوریه که سریع میپزه و خیالتون راحت که تو همون تایم سرخ شدن دو طرفش کاملا مغز پخت میشه بدون اینکه خشک بشه وقتی یه طرفش سرخ شد برشون میگردونیم تا طرف دیگه شم سرخ بشه در نهایت جیگرای سوخاری و طلایی رو میذاریم روی کاغذ حوله ای تا روغن اضافه ش گرفته بشه خب جیگر سوخاری ما هم م اماده شد که امیدوارم بپزید و نوش جان کنید و از خوردنش لذت ببرید پبرای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید: ytbrlink.me/dxJ8AYOq برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید: ytbrlink.me/W1oEPAQT برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید: ytbrlink.me/uA7Z6xUi . 👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇 ❤️❤️ bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️ #ایستگاه_شکموها #IstgaheShekamoha #آموزش_آشپزی
3 سال پیش در تاریخ 1401/01/02 منتشر شده است.
226 بـار بازدید شده
... بیشتر