طرزتهیه ی باسلوق گردویی شیرینی شب یلدا آشپزی ساده#باسلوق#باسلوق_گردویی#BASLOOGH#basloogh_gerdoei
81 بار بازدید -
3 سال پیش
-
سلام دوستان به کانال اشپزی
سلام دوستان به کانال اشپزی چاشنی خوش اومدین در این ویدیو طرز تهیه باسلوق که یکی از شیرینی های شب یلداست رو براتون اماده کردم امیدوارم تو بلندترین شب سال این شیرینی رو درست کنین و کامتون به شیرینی این باسلوق خوشمزه باشه
دوستان عزیز برای حمایت از من لطفا لایک وسابسکرایب کنید
@chashni6736
باسلوق از جمبه شیرینیهای ساده خانگی بدون فر با اصالت ترکیهای است. در میان انواع باسلوق از باسلوقهای رنگی ژلهای تا باسلوق زعفرانی، باسلوق گردویی از سایر انواع آن محبوبتر است
مواد لازم:
نشاسته گل 1پیمانه
اب 2 پیمانه
اب سرد یک سوم پیمانه
گلاب 1/2پیمانه
هل 1/2ق چ
وانیل کمی
کره 20گرم
گلوکز مایع1 ق غ
شکر 1و1/2پیمانه
پودر نارگیل به مقدار لازم
مغز گردو 10 عدد
پودر ژلاتین 2 ق غ
نکات:
پودر ژلاتین رو به همراه اب سرد هم میزنیم و میذاریم کنار تا حالت اسفنجی پیدا کنه
ترکیب نشاسته و اب وپودر هل و وانیل را از صافی رد می کنیم
این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم وگرنه نشاسته زود میپزه و بوی خامی نشاسته احساس میشه
حدود نیم ساعت هم میزنیم تا نشاسته به غلظت برسه
گلوکز قابل حذفه و علت استفاده از ان به خاطر کشسانی و شفافیت باسلوق هست.
بعد از اینکه باسلوق به غلظت رسید حرارت را خاموش میکنیم واجازه میدیم تا از داغی بیوفته سپس داخل قیف میریزیم و روی پودر نارگیل پایپ میکنیم.
#باسلوق
#یلدا
#باسلوق_گردویی
#شب_یلدا
#basloogh
#basloogh_gerdoei
دوستان عزیز برای حمایت از من لطفا لایک وسابسکرایب کنید و برای اطلاع از اپلود اخرین ویدیوهای من زنگوله را لمس کنید ممنون که همراه من هستید
لبخند رو لبانتون و زندگی به کامتون باشه
@chashni6736
دوستان عزیز برای حمایت از من لطفا لایک وسابسکرایب کنید
@chashni6736
باسلوق از جمبه شیرینیهای ساده خانگی بدون فر با اصالت ترکیهای است. در میان انواع باسلوق از باسلوقهای رنگی ژلهای تا باسلوق زعفرانی، باسلوق گردویی از سایر انواع آن محبوبتر است
مواد لازم:
نشاسته گل 1پیمانه
اب 2 پیمانه
اب سرد یک سوم پیمانه
گلاب 1/2پیمانه
هل 1/2ق چ
وانیل کمی
کره 20گرم
گلوکز مایع1 ق غ
شکر 1و1/2پیمانه
پودر نارگیل به مقدار لازم
مغز گردو 10 عدد
پودر ژلاتین 2 ق غ
نکات:
پودر ژلاتین رو به همراه اب سرد هم میزنیم و میذاریم کنار تا حالت اسفنجی پیدا کنه
ترکیب نشاسته و اب وپودر هل و وانیل را از صافی رد می کنیم
این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم وگرنه نشاسته زود میپزه و بوی خامی نشاسته احساس میشه
حدود نیم ساعت هم میزنیم تا نشاسته به غلظت برسه
گلوکز قابل حذفه و علت استفاده از ان به خاطر کشسانی و شفافیت باسلوق هست.
بعد از اینکه باسلوق به غلظت رسید حرارت را خاموش میکنیم واجازه میدیم تا از داغی بیوفته سپس داخل قیف میریزیم و روی پودر نارگیل پایپ میکنیم.
#باسلوق
#یلدا
#باسلوق_گردویی
#شب_یلدا
#basloogh
#basloogh_gerdoei
دوستان عزیز برای حمایت از من لطفا لایک وسابسکرایب کنید و برای اطلاع از اپلود اخرین ویدیوهای من زنگوله را لمس کنید ممنون که همراه من هستید
لبخند رو لبانتون و زندگی به کامتون باشه
@chashni6736
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/29 منتشر شده
است.
81
بـار بازدید شده