ONS verder in KNVB beker, FC Utrecht volgende tegenstander

Omrop Fryslân
649 بار بازدید - 9 سال پیش - ONS Boso Sneek heeft woensdagavond
ONS Boso Sneek heeft woensdagavond de bekerwedstrijd tegen Vlissingen uiteindelijk met 3-2 gewonnen en mag het in de volgende ronde opnemen tegen FC Utrecht. De wedstrijd moest vorige week woensdag worden gestaakt vanwege het slechte weer, het laatste halfuur werd nu gespeeld.

In de 19e minuut scoorde Chris de Wagt de gelijkmaker (2-2), dat was ook de eindstand. Daarna kwam de verlenging met twee keer een kwartier. Dezelfde Chris de Wagt zorgde in het eerste kwartier voor de 3-2 voorsprong voor ONS, hij kopte de hoekschop van Martijn Roosenburg achter de keeper.

De wedstrijd tegen FC Utrecht wordt op dinsdagavond 22 september gespeeld op het Zuidersportpark in Sneek. Dan komen ook de twee Friese betaalde voetbalclubs in actie. SC Heerenveen moet op bezoek bij NAC Breda, SC Cambuur reist naar Eindhoven voor de wedstrijd tegen PSV.
9 سال پیش در تاریخ 1394/06/12 منتشر شده است.